L’Ajuntament blindarà la ZBE a Barcelona amb una actualització de la normativa per esquivar el Suprem

Font: Betevé

02/06/2022 - 17:33

La nova ordenança mantindria el veto als cotxes contaminants en cas que el Suprem confirmi l'anul·lació de la normativa actual

L’Ajuntament de Barcelona actualitzarà l’ordenança que regula la zona de baixes emissions (ZBE) per si el Tribunal Suprem anul·la l’actual. Segons el regidor d’Emergència Climàtica i Transició Ecològica, Eloi Badia, es tracta de tenir un nou marc normatiu a punt que “sigui perfectament coincident amb la llei” perquè la ZBE “no estigui en perill”. Aquesta nova estratègia municipal arriba després que la sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) donés la raó a entitats contràries a la mesura.

Podeu llegir la notícia complerta aquí.


 

Etiquetes: 

Relacionats

Notícia

L'actualització de l'ordenança municipal entrarà en vigor a principis del 2023 i també ampliarà fins a 24 les autoritzacions diàries anuals per als vehicles sense etiqueta ambiental

Notícia

Arrenca el procés participatiu, obert a tota la ciutadania, per a l’elaboració de l’Agenda Estratègica del Pirineu amb horitzó 2030. L’Agenda, impulsada per la Vicepresidència del Govern, serà el full de ruta per orientar el desenvolupament de les comarques de l’Alt Pirineu i Aran, Solsonès, Berguedà i Ripollès, prioritzant la dinamització econòmica, la sostenibilitat i l’arrelament de la ciutadania.

Notícia
La sortida en bicicleta amb escolars que s'ha fet a Olot

La sortida en bicicleta amb escolars que s'ha fet a Olot

La campanya s'acompanya de diversos materials i pretén arribar tant a infants i famílies com a professionals de la salut i a l'administració per impulsar la mobilitat escolar en bicicleta com una estratègia de millora de la salut pediàtrica.

Butlletí