L’Agrupació d'Arquitectes Urbanistes del COAC organitza la pedalada "El tramvia per la Diagonal"

09/03/2018 - 11:03

L’Agrupació d'Arquitectes Urbanistes del COAC (AAUC) ha organitzat, dins del quart cicle de Pedalades, una sortida pel proper dissabte 10 de març. En aquesta ocasió es vol convertir la pedalada en un acte de suport a la unió dels tramvies en aquesta part de la ciutat de Barcelona, amb el convenciment que aquesta actuació entra plenament en la construcció del projecte metropolità de Barcelona.

Per aquesta raó proposen en aquesta ocasió: una sortida doble, tres recorreguts, un punt de concentració i una continuïtat comuna. La sortida a les 10.00 des de la Torre del Ous (Sant Joan Despí) i des del Walden 7 (Sant Just Desvern). De les dues sortides es faran tres recorreguts que convergiran a les 11.30 en la concentració front les escales de l’ETSAB on es farà un breu acte en suport de la unió dels tramvies. Posteriorment es seguirà per tota la Diagonal avall fins el barri del Gorg a Badalona.

S'han adherit a aquesta jornada de manera explícita, el Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC), el Col·legi d'Enginyers de Camins, Canals i Ports de Catalunya (Camins.cat) i la Plataforma Unim els Tramvies.

Els participants podran portar la seva pròpia bicicleta. Hi haurà, també, la possibilitat de llogar una bicicleta normal o elèctrica, que s’entregarà en un dels llocs de sortida (la Torre dels Ous) i es recollirà al final del recorregut. Després del recorregut en bicicleta, es dinarà al restaurant Neró situat al centre de Badalona i, durant la sobretaula, s'iniciarà un debat obert.

Veure programa de la jornada.

Es requereix inscripció prèvia.

Etiquetes: 

Relacionats

Article

El Bicicleta Club de Catalunya ha presentat un vídeo promocional per donar el tret de sortida a la Setmana Europea de la Mobilitat i promoure l'ús de la bicicleta, generar més consciència sobre els nostres hàbits i animanr a més gent a pedalar.

Article

La campanya vol sensibilitzar la ciutadania sobre el paper clau del transport públic en la mobilitat del futur, així com posar de relleu que no podem tornar enrere amb una mobilitat de fums i soroll que perjudiqui la nostra salut. També recorda el servei que ofereix la xarxa de transport públic de l’àrea metropolitana i els esforços realitzats per continuar oferint servei i incrementant l’oferta.

Notícia

Durant aquesta primera setmana del nou curs prop de 2.100 nens i nenes de primer de primària i les seves famílies rebran, a cada una de les seves escoles, un díptic amb el cartell Caminant cap a l’escola i una carta de la Comissió del Pla de Seguretat i Educació Viària de Badalona amb la voluntat de fomentar els desplaçament cap a l’escola, a peu o en transport públic.

Butlletí