L’Agència de Residus de Catalunya obre a la participació la pròxima Jornada de Prevenció de Residus

Font: Agència de Residus de Catalunya
11/05/2012 - 00:00

L'Agència de Residus de Catalunya, en el marc de la celebració de la desena Jornada de Prevenció de Residus (21-22 de novembre de 2012), convida a la participació de totes aquelles empreses, administracions públiques, ONG, centres de recerca i universitats, i en general, qualsevol professional relacionat amb la prevenció dels residus. Aquesta participació es vehicularà mitjançant la presentació presencial, en la Jornada de Prevenció de Residus, d'un resum de les experiències rebudes en matèria de prevenció de residus. La data límit de recepció de les propostes és el 15 de juny de 2012.

La Jornada de Prevenció de Residus, que celebra aquest any el seu desè aniversari, se centra enguany en: Responsabilitat Social de les Empreses (RSE) i prevenció de residus,  Prevenció del malbaratament alimentari, Reutilització i preparació per a la reutilització i  Eines per a la prevenció de residus en el món local.

D'aquesta manera, aquestes Jornades es continuen posicionant com l'eina principal de comunicació i d'intercanvi d'experiències en prevenció de que es disposa a Catalunya.

Etiquetes: 

Relacionats

Article

Del 5 a l’11 de maig i en el marc de la celebració de la Setmana Internacional del Compost (International Compost Awareness Week – ICAW2024) diverses deixalleries del Bages o del Vallès Oriental oferiran compost gratuït provinent de les restes orgàniques.

Notícia

La presentació de la Declaració Futur sense Tòxics, impulsada per Rezero i amb més de setanta adhesions de professionals dels àmbits de la recerca i de la salut, obté una àmplia repercussió mediàtica.

Notícia

Prop de 60 persones participen en la darrera jornada del Compromís Barcelona Plàstic Zero, on es van compartir bones pràctiques i diferents organitzacions de la ciutat van poder teixir aliances entre elles. L'Ajuntament de Barcelona ofereix una reducció del preu públic de recollida de residus comercials en cas d'aplicar accions de reducció o eliminació dels plàstics d'un sol ús.

Butlletí