La Xarxa organitza una visita als Horts Urbans de Barcelona

Oficina de Sensibilització, Participació i Divulgació Ambiental. Diputació de Barcelona
22/07/2013

La Comissió d'horts de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat va organitzar el 18 de juliol una visita als horts urbans de la masia Can Mestres, Pedralbes, la Sagrada Família, la masia Can Cadena i Sant Pau del Camp, tots ells a la ciutat de Barcelona.

La visita, que ha estat guiada pel responsable de la Xarxa d'Horts Urbans de Barcelona, Josep Ordóñez, ha comptat amb la participació d'una cinquantena de tècnics municipals i ha servit per intercanviar experiències sobre un tema que en els darrers mesos s'ha revelat com un dels àmbits preferents de l'actuació ambiental municipal. Els horts visitats presentaven diferents tipologies, en funció de la seva mida, situació, context urbà i règim d'ús social.

Arran de la creació, el passat mes de març a Vilanova i la Geltrú, de la Comissió d'horts de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat, s'hi han adherit més de 100 tècnics de 60 ens locals, els quals volen donar resposta a una demanda creixent dels ajuntaments i de la ciutadania mateixa per ordenar i donar impuls al debat sobre els horts urbans i socials, un fenomen que en el context actual està prenent una dimensió cada vegada més important. La comissió, a més, s'inscriu en un debat de més ampli abast que intenta contextualitzar objectius i criteris sobre els espais periurbans municipals.

Etiquetes: 
AdjuntMida
Image icon horts.jpg124.52 KB

Relacionats

Butlletí