La Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona recomana "Visitar els parcs amb seguretat"

Font: Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona
28/06/2011 - 00:00

Amb l'objectiu de reduir els riscos i facilitar una estada als parcs ben agradable, la Diputació de Barcelona, a través de l'Àrea d'Espais Naturals, ha editat uns díptics informatius sobre l'autoprotecció de les persones que visitin els dotze espais naturals que gestiona a la província de Barcelona.

El fulletó recull un seguit de recomanacions generals sobre aspectes relacionats abans de sortir i durant l'estada als parcs, i també recomanacions específiques relacionades amb la climatologia, la fauna i en cas de tenir un accident.

Dins l'apartat de les recomanacions generals, s'aconsella de planificar bé l'activitat i la ruta que es vulgui seguir, així com consultar prèviament la previsió meteorològica. També s'indica de seguir sempre els camins o senders clarament marcats i senyalitzats.

Pel que fa a les recomanacions específiques, s'aconsella de vigilar rieres i rierols que poden convertir-se en fortes avingudes d'aigua i també que, en cas de xàfecs o tempestes, un bosc dens i atapeït pot servir d'aixopluc.

Totes les recomanacions les podeu consultar aquí

AdjuntMida
Image icon visitem_amb_seguretat.jpg81.8 KB

Relacionats

Notícia

El passat 22 de juliol de 2021, el Consell Comarcal d’Osona va constituir la Comissió Consultiva de l’Accés Motoritzat al Medi Natural de la comarca d’Osona”, la primera de Catalunya.

Butlletí