La Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona recomana "Visitar els parcs amb seguretat"

Font: Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona
28/06/2011 - 00:00

Amb l'objectiu de reduir els riscos i facilitar una estada als parcs ben agradable, la Diputació de Barcelona, a través de l'Àrea d'Espais Naturals, ha editat uns díptics informatius sobre l'autoprotecció de les persones que visitin els dotze espais naturals que gestiona a la província de Barcelona.

El fulletó recull un seguit de recomanacions generals sobre aspectes relacionats abans de sortir i durant l'estada als parcs, i també recomanacions específiques relacionades amb la climatologia, la fauna i en cas de tenir un accident.

Dins l'apartat de les recomanacions generals, s'aconsella de planificar bé l'activitat i la ruta que es vulgui seguir, així com consultar prèviament la previsió meteorològica. També s'indica de seguir sempre els camins o senders clarament marcats i senyalitzats.

Pel que fa a les recomanacions específiques, s'aconsella de vigilar rieres i rierols que poden convertir-se en fortes avingudes d'aigua i també que, en cas de xàfecs o tempestes, un bosc dens i atapeït pot servir d'aixopluc.

Totes les recomanacions les podeu consultar aquí

AdjuntMida
Image icon visitem_amb_seguretat.jpg81.8 KB

Relacionats

Notícia

El ple municipal de l’Ajuntament d’Avià ha aprovat una ordenança per regular l’accés i l’ús públic del medi natural. Es regulen accions com aparcar en camins rurals, abandonar deixalles, fer malbé zones de cultiu o molestar els animals.

Butlletí