La Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat estrena web

El nou espai neix amb l'objectiu de respondre als interessos i necessitats dels seus membres
Redacció
16/04/2010

Amb la mateixa adreça, www.diba.cat/xarxasost, la web de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat es presenta ara amb un format renovat, més actual i amb més funcions de les que disposava l'anterior versió. Neix amb l'objectiu de satisfer les expectatives i respondre als interessos i necessitats dels membres de la Xarxa, i amb la voluntat d'esdevenir una plataforma virtual de cooperació i intercanvi on els municipis troben un marc adequat per discutir els seus problemes, les seves inquietuds, les seves necessitats, les seves experiències, i promoure i dur a terme projectes d'interès comú en el marc del desenvolupament sostenible i la lluita contra el canvi climàtic.

La nova web de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat es presenta amb un format renovat, més actual i amb més funcions de les que disposava l'anterior versió.

Per aquest motiu, partint de l'estructura existent, progressivament s'aniran incorporant nous apartats i seccions:

  • Un espai de comunitat virtual exclusiu per als membres de la Xarxa, amb el suport de la dinamització de la Secretaria tècnica de la Xarxa.
  • Un nou espai de recursos de la Xarxa de fàcil consulta i accés.
  • L'edició dels recursos de la Xarxa en versió impresa i en versió exclusivament digital.
  • Actualitzacions permanents de continguts, com les noves seccions d'Agenda i Notícies.
  • L'accés als municipis associats de manera més intuïtiva.
  • L'accés directe a l'Agenda Escolar del Medi Ambient, la revista Sostenible i al Sistema d'Indicadors de Sostenibilitat.

Enllaç: www.diba.cat/xarxasost

Relacionats

Article

La normativa regularà aspectes com la recollida selectiva dels residus, la prevenció, l’obtenció i reutilització de recursos i la neteja viària

Article

La participació ciutadana en les polítiques públiques és clau per a una bona governança de Catalunya. Dur a terme unes decisions que han estat socialitzades i enriquides amb les diverses visions dels col·lectius implicats és estratègic per a unes polítiques efectives.

Notícia

L’objectiu és afavorir el debat i contrastar idees sobre el nou reglament mentre aquest s’està elaborant

Butlletí