La Xarxa avaluarà la feina feta i reflexionarà sobre els nous reptes ambientals del món local

Sostenible.cat

31/01/2011
La Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat es proposa obrir un procés d'avaluació interna i reflexió que es desenvoluparà durant el mes de febrer, amb l'objectiu d'avaluar la feina feta i plantejar els nous reptes de futur. Comptem amb tu !
En la 10a Assemblea de la Xarxa celebrada el maig de l'any passat a Santa Coloma de Gramenet, entre molts d'altres aspectes i en el marc del Pla de treball pel darrer any de l'actual mandat, es va acordar aprofundir en l'avaluació i el seguiment de la feina feta.

Així doncs, la Xarxa encara ja la recta final d'aquest mandat i per tant és el moment de revisar la feina feta aquests darrers quatre anys- molta de la qual prové de reptes que ja s'estan afrontant des de fa més de deu anys -, mirar-se al mirall sincerament per veure on són  ara els membres de la Xarxa i fins a on s'ha pogut arribar i encarar-se cap al futur, més proper però també més llunyà, sent conscients dels nous reptes als quals caldrà fer front i les necessitats que s'hauran de satisfer per continuar avançant conjuntament en el camí cap a la sostenibilitat.

El procés Comptem amb tu ! s'aplicarà als diversos àmbits de treball de la Xarxa:

-      Es realitzarà un treball d'autoavaluació i reflexió per cadascun dels cinc Grups de treball i també per a la Comissió de seguiment, amb unes sessions extraordinaries participatives.

-      S'obrirà un espai virtual de reflexió per a tots els membres de la Xarxa a través d'aquest portal Sostenible.cat i de la comunitat virtual xarxaenxarxa.diba.cat

-      També es realitzarà un procés de reflexió interna de caire organitzatiu dins la pròpia Secretaria tècnica.

Els resultats d'aquest procés aportaran diversos fruits: una avaluació del grau d'acompliment del Pla de treball al qual es va comprometre l'Assemblea de la Xarxa fa quatre anys per poder donar comptes, i un document de Reflexions i línies de futur base per al Pla de treball de la Xarxa pel proper mandat.

Sostenible.cat us convida a participar enviant-nos aquelles reflexions que considereu d'interès i participant en les enquestes sectorials que anirem publicant.

Comptem amb tu!

 

AdjuntMida
Image icon logo_xarxa.jpg5.48 KB

Relacionats

Butlletí