La recerca en Sostenibilitat: estat actual i reptes de futur

Dijous 9 de juliol comença el II Congrés UPC Sostenible 2015
Redacció
06/07/2009 - 00:00

Els propers dijous 9 i divendres 10 de juliol tindrà lloc el II Congrés UPC Sostenible 2015 - La recerca en Sostenibilitat: estat actual i reptes de futur, un esdeveniment que pretén identificar possibles escenaris de futur de la recerca en sostenibilitat a la UPC, a partir de l'enfocament dominant i creant espais de debat i d'intercanvi d'experiències en el marc del Pla UPC Sostenible 2015.

El congrés es dirigeix a personal docent investigador d'universitats catalanes, així com personal d'administració i serveis i altres membres de la comunitat universitària que participen en processos de recerca adreçada a la sostenibilitat (en particular comunicació, difusió i suport). S'hi tractaran temes com la recerca en sostenibilitat a Catalunya, participació social o l'expertesa en sostenibilitat, i comptarà amb la presència de Tim O'Riordan, professor de la Universitat d'East Anglia (consulteu aquí tot el programa).

El primer Congrés, realitzat el juliol de 2007, es va centrar en temes de formació: "Educació, Tecnologia i Desenvolupament Humà Sostenible" (veure la notícia).

Sostenible.cat realitzarà una especial cobertura d'aquest congrés, presentant les principals conclusions dels debats i taules rodones.

AdjuntMida
Image icon upc_sostenible.jpg7.44 KB

Relacionats

Article
Jornada participativa a l’Horta de la Sínia

Jornada participativa a l’Horta de la Sínia

El parc es convertirà en un refugi climàtic amb més zones d’ombra, presència d’aigua i d’altres elements vegetals per reduir les altes temperatures

Notícia

La regidora de Recursos Humans i Medi Ambient ha publicat al perfil del contractant la licitació del contracte per a la planificació i execució d’un programa de conscienciació ambiental que ha de suport a polítiques de sostenibilitat impulsades per l’Ajuntament de Reus i dirigides als centres educatius i entitats. El contracte surt amb un pressupost de licitació del 50.000 euros i tindrà una vigència de 2 anys.

Article

El procés de participació engegat pels Ajuntaments de Malgrat de Mar i Blanes entre febrer i març conclou la voluntat de la ciutadania, que hi va prendre part, d’augmentar el grau de protecció de la desembocadura del riu Tordera. 311 persones -229 a través de la web de l’Ajuntament de Malgrat i 82, de la de Blanes- van participar en les enquestes per expressar la seva opinió amb relació a l'ordenança per regular els usos i l’accés a la desembocadura, i a la declaració de reserva natural parcial d’aquest espai.

Butlletí