La recerca en Sostenibilitat: estat actual i reptes de futur

Dijous 9 de juliol comença el II Congrés UPC Sostenible 2015
Redacció
06/07/2009 - 00:00

Els propers dijous 9 i divendres 10 de juliol tindrà lloc el II Congrés UPC Sostenible 2015 - La recerca en Sostenibilitat: estat actual i reptes de futur, un esdeveniment que pretén identificar possibles escenaris de futur de la recerca en sostenibilitat a la UPC, a partir de l'enfocament dominant i creant espais de debat i d'intercanvi d'experiències en el marc del Pla UPC Sostenible 2015.

El congrés es dirigeix a personal docent investigador d'universitats catalanes, així com personal d'administració i serveis i altres membres de la comunitat universitària que participen en processos de recerca adreçada a la sostenibilitat (en particular comunicació, difusió i suport). S'hi tractaran temes com la recerca en sostenibilitat a Catalunya, participació social o l'expertesa en sostenibilitat, i comptarà amb la presència de Tim O'Riordan, professor de la Universitat d'East Anglia (consulteu aquí tot el programa).

El primer Congrés, realitzat el juliol de 2007, es va centrar en temes de formació: "Educació, Tecnologia i Desenvolupament Humà Sostenible" (veure la notícia).

Sostenible.cat realitzarà una especial cobertura d'aquest congrés, presentant les principals conclusions dels debats i taules rodones.

AdjuntMida
Image icon upc_sostenible.jpg7.44 KB

Relacionats

Article

L’Observatori de l’Aigua de Terrassa, OAT, l’òrgan de participació ciutadana vinculada al servei d’abastament municipal, celebra el cinquè aniversari de la seva creació.

Butlletí