La pràctica de l'esport també pot ser sostenible

Medi Ambient i Esports de la Diputació de Barcelona treballen per millorar la gestió de l'esport en termes de sostenibilitat
Font: DiBa
15/01/2010

La Diputació de Barcelona, impulsora tant de la pràctica esportiva com del compromís dels ciutadans amb un entorn sostenible, ha liderat, a través de l'Àrea de Medi Ambient i l'Àrea d'Esports, un treball de reflexió transversal sobre els aspectes que han de permetre una millora de la gestió de l'esport en termes de sostenibilitat.

Els resultats d'aquest procés de reflexió es recullen en els dos documents

Consideracions per a un esdeveniment esportiu respectuós amb el medi ambient (PDF)

Consideracions per a equipaments esportius municipals respectuosos amb el medi ambient (PDF)

Ambdós documents, que tenen el seu origen en les jornades Cap a l'Esport Sostenible, han estat fruit del treball transversal de tècnics i experts de l'Àrea de Medi Ambient i de l'Àrea d'Esports, així com de la participació d'agents del món de les federacions, d'investigadors del món local i d'arquitectes i enginyers especialitzats en instal·lacions esportives, entre d'altres.

Tot plegat, s'ha dut a terme respectant els objectius de gestió ambiental i cooperació esportiva en el món local exposats al Pla de Mandat 2008-2011. Qüestions com ara l'afavoriment d'una cultura esportiva compromesa amb els valors mediambientals o la necessitat d'indicadors que permetin mesurar l'èxit d'una gestió sostenible, tenen cabuda en aquest treball.

Relacionats

Acte
04/06/2020 - 18:00
Activitat Virtual
Acte
23/01/2020 - 09:00
La Sala - Espai Francesca Bonnemaison Sant Pere Més Baix, 7. Barcelona
Acte
08/11/2019 - 17:00
Porta principal Restaurant Sopa

Butlletí