La Paeria obre un nou període de sol.licituds dels Horts Familiars de Rufea

Font: Ajuntament de Lleida
01/08/2013 - 00:00

El projecte dels Horts Familiars de Rufea es va iniciar l'any 2011, amb la construcció de 54 parcel·les de 100 m2. Atès a l'elevada demanda de persones i entitats l'any 2013 s'ha ampliat fins a 120 parcel·les.

Les parcel·les es sortegen entre les persones que ho sol·liciten i que compleixen els requisits establerts. Els hortolans han d'abonar una fiança de 75 € i pagar un lloguer anual 158 €. El lloguer té una durada de 4 anys i és renovable.

Els horts tenen una reconeguda funció social, educativa, lúdica i de benestar personal. Per altra banda el projecte contempla altres objectius com la sensibilització sobre els valors de l'Horta de Lleida, com a part de la història i la cultura de Lleida, i de la sensibilització ambiental, es donarà suport als sistemes de producció respectuosos amb el medi ambient i a una correcte gestió de l'aigua.

El projecte està coordinat per l'Ajuntament de Lleida en col·laboració amb la Fundació Lleida 21. Aquesta iniciativa està co-finançada a través del projecte europeu AGRIPOXI dins del programa POCTEFA (Programa europeu de cooperació Territorial Espanya-França-Andorra, amb suport del fons FEDER).

 

Més informació: 

Reglament de Règim d'Ús i Funcionament dels Horts Familiars de Rufea 

Tràmit de sol·licitud dels Horts Familiars de Rufea: fins el 19 d'agost de 2013

 

Etiquetes: 
AdjuntMida
Image icon horts-paeria2.jpg368 KB

Relacionats

Butlletí