'La nova cultura de l'aigua' arriba a Vilanova i la Geltrú

Redacció
26/10/2012 - 00:00

L'exposició sobre l'estalvi d'aigua i les noves necessitats de l'element líquid, en el marc de la campanya "Estalvia aigua" de la Diputació de Barcelona, s'instal·la a Vilanova i la Geltrú del 22 al 29 d'octubre, al Centre de Recursos i informació Ambiental (CRIA).

L'exposició "La nova cultura de l'aigua" de la Diputació de Barcelona consisteix en una mostra organitzada per la Regidoria de Medi Ambient i la Companyia d'Aigües de VNG que explica què és la nova cultura de l'aigua i com s'impliquen la ciutadania i les administracions públiques en aquesta nova manera de resoldre les necessitats d'aigua sense fer mal als ecosistemes aquàtics. La mostra es basa en tres principis fonamentals:

- Conservació: l'aigua és un patrimoni col·lectiu que cal protegir de cara a les futures generacions;

- Eficiència: cal utilitzar l'aigua gestionant-la de manera eficient;

- Equitat: les decisions sobre l'ús de l'aigua s'han de prendre amb la participació social.

 

Aquesta iniciativa s'inscriu en el marc de la campanya La Xarxa estalvia aigua' que impulsa l'Ajuntament de Montcada com a membre de la Xarxa de Ciutats i Pobles Cap a la Sostenibilitat i que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i l'Agència Catalana de l'Aigua. Aquesta campanya consisteix en un conjunt d'actuacions de sensibilització ciutadana amb l'objectiu de continuar promovent l'estalvi domèstic d'aigua. 

Més informació sobre la campanya a l'especial:
'La Xarxa estalvia aigua', campanya per fomentar el consum hídric responsable a més de 50 municipis

Més informació:
https://www.facebook.com/Estalviaigua
http://www.diba.cat/web/xarxasost/estalviaigua
http://twitter.com/#!/search/estalviaigua

 

Relacionats

Article

Durant la temporada 2021 ha continuat l'èxit en la nidificació de corriol camanegre a la platja de Ribes Roges de Vilanova i la Geltrú, tant a l'espai tancat del torrent, com als tres espais amb mesures de protecció fora del tancat permanent. Enguany s'han comptabilitzat 13 nius, 29 ous, dels quals n'han nascut 24 pollets i d'aquests, 21 exemplars han arribat a "juvenils".

Acte
11/11/2021 - 00:00
Vilanova i la Geltrú
Notícia

Aposta per augmentar el reciclatge amb la implantació del sistema porta a porta l'any 2022

Butlletí