La Motocicleta Elèctrica dóna el tret de sortida a l'EXPOelèctric

Redacció
20/09/2011 - 00:00
Aquest dimecres, 21 de setembre a les 11.00 h, el Recinte de l'Escola Industrial de Barcelona acollirà una Jornada Tècnica sobre la Motocicleta Elèctrica, amb l'objectiu de mostrar al mercat que ja hi ha models que poden ser utilitzat per circular en nuclis urbans.

Al llarg del matí, experts en mobilitat debatran sobre els nous reptes de la motocicleta urbana. Entre les conferències destaquen: la logística per a la implementació del vehicle elèctric a Barcelona, les experiències en l'àmbit municipal en gestió de flotes e-moto i d'usuaris particulars o bé el projecte Green Emotion.

La jornada, que està coorganitzada per la Diputació de Barcelona i el Col·legi d'Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona (CETIB), serà la primera de les quatre activitats que tindran lloc en el marc de l'EXPOelèctric, una iniciativa pionera que pretén acostar els vehicles de zero emissions a la ciutadania i demostrar que aquests vehicles són ja una alternativa urbana i interurbana.

Relacionats

Opinió

Les ciutats són l’escenari del repte social, ambiental i econòmic que suposa la mobilitat sostenible. És el moment d’aplicar noves fórmules com l’ús compartit de vehicles, el foment de la bicicleta, els desplaçaments a peu o models urbanístics com les superilles; i també de promoure eixos verds i transports col·lectius electrificats.

Article

El títol premia les construccions que mantenen un compromís amb la sostenibilitat, mitjançant l’eficiència energètica i el baix impacte ambiental. Leed és l'acrònim en anglès de Lideratge en Energia i Disseny Ambiental, és el reconeixement que es dóna, des de l’US Green Building Council, a aquells edificis que s’adapten al disseny sostenible i a l’eficiència energètica. En el cas del Camp del Ferro, s'ha rebut en la categoria més alta, Leed Gold.

Butlletí