La Mancomunitat La Plana enceta una campanya per reforçar el reciclatge

Font: Ajuntament de Malla
02/03/2016 - 15:08

La Mancomunitat La Plana ha fet pública la campanya “Reciclar és fàcil. Ja ho fas bé?”, que fa conjuntament amb els municipis que la conformen, com Malla, per reforçar la recollida selectiva de residus. Té per objectiu principal reforçar la consciència de la ciutadania de la importància de reciclar bé i aconseguir que a la fracció rebuig només s'hi llencin aquells residus que realment no es poden aprofitar. Així, es disminuirà el que s'ha de portar actualment a l'abocador.

A Malla es farà una xerrada el proper dijous 16 d'abril a les vuit del vespre a la Sala de la Columna, que portarà per títol “Què fem amb les deixalles?”. També es projectaran audiovisuals sobre la matèria orgànica i els reciclables. S'obsequiarà a tots els assistents amb una bossa de ràfia per a la recollida de vidre.

Al mateix temps s'ha organitzat un concurs d'Instagram obert a tothom, juntament amb InstaOsona, per acostar el reciclatge a un públic jove i familiaritzat amb les noves tecnologies. De l'11 d'abril a l'11 de maig es podrà etiquetar fotografies amb #reciclaresfacil.


Municipis: 
Categories: 

Relacionats

Article

El passat 14 de febrer, a la tarda, es va constituir la taula ciutadana “Fem porta a porta”, un grup de treball que es reunirà periòdicament i que està integrat pel teixit social i econòmic del municipi.Amb aquesta acció l’Ajuntament inicia el procés participatiu de nou model de recollida de residus que s’implantarà a la ciutat.

Notícia

Ambdós lots d’aquest contracte compten amb el suport de l’Agència de Residus de Catalunya, d’acord amb l’ajut obtingut, el contracte inclou objectius d’eficiència social i la seva adjudicació s’ha fet tenint en compte criteris d’innovació i de reducció de l’impacte ambiental.

Notícia

El sistema de recollida “porta a porta” s’iniciarà a Manlleu al primer trimestre del 2022 i estarà plenament actiu a mitjans del pròxim any. 

Butlletí