La insta·lació d'estufes i calderes de biomassa, prioritzada a les subvencions de la Xarxa de Parcs

Font: Diputació de Barcelona
19/12/2012 - 00:00
L'Àrea de Territori i Sostenibilitat de la Diputació de Barcelona prioritza les subvencions associades a la instal·lació d'estufes i calderes de biomassa en la convocatòria del 2013 per a la concessió d'ajuts econòmics a les explotacions forestals, empreses agrícoles ramaderes, empreses de serveis i millora dels habitatges i la restauració del patrimoni arquitectònic, i a les entitats culturals en l'àmbit dels parcs naturals gestionats per la Diputació de Barcelona. El termini per presentar sol·licituds finalitza el proper 28 de febrer.

La principal novetat de les bases aprovades el 29 de novembre i publicades al Butlletí Oficial de la Província (BOP) del 14 de desembre és que es prioritza la subvenció destinada a l'ús de la biomassa per a calefacció (calderes i estufes).

Les subvencions estan adreçades a incentivar l'activitat econòmica dels parcs donant suport a les empreses agrícoles i ramaderes, a les empreses forestals, a les empreses de serveis i a l'habitatge i patrimoni arquitectònic. També es dóna suport a les entitats i associacions sense ànim de lucre que desenvolupin activitat cultural i de divulgació als parcs oberta al públic en general.

Com a novetat, però, les persones o empreses amb un vincle contractual amb el parc no podran ser destinatàries de les subvencions (això inclou masovers i concessionaris) i les persones o empreses que hagin rebut una subvenció el 2012 no en podran rebre el 2013 (exceptuant les subvencions culturals i les agrícoles i ramaderes).

Etiquetes: 

Relacionats

Butlletí