La gestió ambiental de Sant Andreu de la Barca, referent pels estudiants de la UB

Font: Ajuntament de Sant Andreu de la Barca
02/03/2016 - 14:56

La gestió ambiental de Sant Andreu de la Barca, l'equilibri entre les grans infraestructures que hi ha a la ciutat i la qualitat de vida de les persones i les seves zones verdes són motiu d'exemple pels estudiants del màster europeu en planificació territorial i gestió ambiental.

Alumnes del màster europeu en planificació territorial i gestió ambiental visiten la ciutat. 

Un grup d'alumnes de la UB ha visitat aquest matí la ciutat i s'han pogut reunir amb l'alcalde, Enric Llorca, que ha explicat als joves les polítiques que es duen a terme a Sant Andreu de la Barca en favor de la qualitat de vida de les persones, l'increment i manteniment de les zones verdes, la limitació del creixement i la recuperació de zones naturals.

Els alumnes d'aquest màster han visitat diverses zones de la localitat, com ara el parc que s'ha fet aprofitant les pantalles acústiques que minimitzen l'impacte acústic que provoca el trànsit de l'autovia A2.

Sant Andreu de la Barca treballa des de fa anys amb la finalitat d'integrar el medi ambient en la planificació urbanística amb l'objectiu de tenir una ciutat saludable i sostenible, unes accions que han merescut el reconeixement d'entitats nacionals i internacionals i que han convertit la nostra ciutat en un referent en aquest àmbit.

Etiquetes: 
Categories: 

Relacionats

Notícia

El programa municipal Escoles + sostenibles comptarà a partir del curs 2021-2022 amb quatre nous integrants, que col·laboraran amb el compromís de fer de Sant Feliu una ciutat més sostenible. Les escoles bressol Patufet, Fàbregas, Tambor i Ginesta impulsaran a partir d'aquest any un seguit d'accions per a la millora ambiental, que complementaran les que ja desenvolupaven per aconseguir que aquests equipaments educatius i les seves comunitats educatives siguin més respectuosos amb l'entorn.

Notícia

El passat agost es van poder observar set cigonyes blanques en el barri de La Florida d'Abrera. Alguns veïns i veïnes d’aquest barri van contactar amb els tècnics municipals, per tal d’avisar de la seva presència, després de gairebé dues dècades sense aparèixer per Abrera.

Article

És el primer centre del parc que aplica el Pla de restauració saludable inclòs en el nou model de zoo, i és part de les accions de Barcelona Capital Mundial de l’Alimentació Sostenible 2021.

Butlletí