La Generalitat vol millorar les connexions entre el Garraf, el Baix Llobregat i el Vallès

Es preveuen també mesures per ampliar i millorar la xarxa de trens de rodalia de Barcelona
SOSTENIBLE
24/02/2008
La Generalitat preveu ampliar fins a l'any 2012 la connexió en autobús de les comarques del Garraf, el Baix Llobregat i el Vallès, amb noves línies algunes de les quals passaran pel Prat, entre d'altres municipis. Aquesta és una de les mesures que contempla el Pla de Transport de Viatgers 2008-2012 presentat pel Departament de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat.

El projecte també preveu la creació d'un carril bus a la C-31, des de Castelldefels fins a Barcelona.

Trens de rodalia
Es preveuen també mesures per ampliar i millorar la xarxa de trens de rodalia de Barcelona, en la qual la l'actual línia C4, que enllaça Manresa amb Barcelona, ampliarà el seu recorregut fins a l'aeroport del Prat. El Pla s'ha de sotmetre ara a informació pública per a que administracions, entitats i particulars puguin consultar-lo i traslladar les valoracions oportunes a la Generalitat.

Relacionats

Notícia

En el marc de les propostes de servei comunitari i dins el  projecte Alumnes Gestors del Territori, l'Ajuntament del Prat durant els darrers cursos escolars s'ha ofert  que l'alumnat  conegui i participi activament en la gestió d’alguns espais naturals.

Notícia

35 ajuntaments d'arreu d'Espanya han rebut els reconeixement Pajaritas Azules 2020 per l'excel·lència de la seva gestió de la recollida selectiva de paper i cartró per reciclar. Entre aquests diversos de catalans.

Acte
05/12/2019
Alberg Centre Esplai. Riu Anoia, 42. El Prat de Llobregat

Butlletí