La Generalitat convoca el Premi Medi Ambient 2010

Hi poden optar iniciatives i trajectòries en els àmbits de la conservació de la biodiversitat i la prevenció i reciclatge de residus
Redacció
06/04/2010 - 00:00

El Departament de Medi Ambient i Habitatge convoca, anualment, el Premi Medi Ambient de la Generalitat de Catalunya per reconèixer públicament la tasca de persones físiques i jurídiques a favor del medi ambient. El passat 31 de març es va publicar la Resolució MAH/886/2010, per la qual es convoca el premi per aquest 2010 en les modalitats següents:

1. Projectes de recerca, desenvolupament i innovació (Bases del premi en PDF)

2. Iniciatives de protecció i millora del medi ambient (Bases del premi en PDF)

3. Trajectòria de protecció i millora del medi ambient (Bases del premi en PDF)

Enguany, poden optar al Premi projectes, iniciatives i trajectòries que s'hagin desenvolupat i/o aplicat totalment o parcialment a Catalunya en els àmbits temàtics de la conservació de la biodiversitat i la prevenció i el reciclatge de residus. Les candidatures seran avaluades per un jurat constituït amb aquesta finalitat.

Les candidatures s'han de presentar a proposta de tercers mitjançant un escrit adreçat al conseller de Medi Ambient i Habitatge, acompanyat d'una memòria descriptiva de la candidatura que es proposa (Model de memòria, en format DOC).

La data límit de presentació de candidatures és el 5 de maig de 2010 a les 12 h. El Premi es lliurarà en l'acte de celebració del Dia Mundial del Medi Ambient, que tindrà lloc el 3 de juny de 2010. Aquesta memòria descriptiva s'haurà d'enviar, també, en format electrònic a la secretaria tècnica del Premi: sea.dmah@gencat.cat

Més informació: Convocatoria 2010 del Premi Medi Ambient de la Generalitat

Relacionats

Article

El procés de participació engegat pels Ajuntaments de Malgrat de Mar i Blanes entre febrer i març conclou la voluntat de la ciutadania, que hi va prendre part, d’augmentar el grau de protecció de la desembocadura del riu Tordera. 311 persones -229 a través de la web de l’Ajuntament de Malgrat i 82, de la de Blanes- van participar en les enquestes per expressar la seva opinió amb relació a l'ordenança per regular els usos i l’accés a la desembocadura, i a la declaració de reserva natural parcial d’aquest espai.

Article

Amb l’objectiu de crear un recurs pedagògic i ecoturístic tant pels urgellencs com pels visitants, l’Ajuntament de la Seu d’Urgell ha senyalitzat un itinerari de papallones al Pla de les Forques.

Article

Han nascut un total de 71 tortugues a la platja del Miracle de Tarragona, prop de 150 persones han col·laborat en les tasques de custòdia i vigilància del niu en torns de tres hores en grups reduïts durant les 24 hores del dia.

Butlletí