La Fira de la Pagesia i el Medi Ambient de Cabrera de Mar es consolida

16/06/2016 - 08:38

La Fira de la Pagesia i el Medi Ambient supera les xifres d’assistència de la primera edició. El programa ha inclòs un major nombre d’activitats, tallers i expositors.

La segona edició de la Fira de la Pagesia i el Medi Ambient ha demostrat la consolidació d’aquest acte a Cabrera de Mar, amb un èxit d’assistència superior a fa dos anys. El programa ha inclòs encara més activitats, tallers i expositors, que han despertat l’interès del públic. Un dels actes més concorreguts han estat les dues exhibicions de gossos d’atura, a càrrec del pastor Jordi Muxach, propietari de la coneguda gossa Coloma.

En l’acte d’inauguració, l’alcalde de Cabrera de Mar, Jordi Mir, va destacar la importància de les petites accions en benefici del medi ambient, per aconseguir un canvi global. També hi van ser el conseller delegat de Medi Ambient del Consell Comarcal del Maresme i alcalde de Premià de Dalt, Josep Triadó, i el coordinador del Maresme d’Unió de Pagesos, Pep Riera, que va oferir una xerrada sobre polítiques agràries i foment del consum de proximitat.

La II Fira de Pagesia i Medi Ambient ha organitzat activitats com el mercat de comerços locals a l’avinguda Pare Jaume Català, la mostra d’oficis antics, els jocs gegants fets pels joves a Can Martinet, el planetari i observació solar a l’Envelat, l’exposició sobre reciclatge o l’exposició dels 20 anys de l’ADF. A més, s’ha presentat el nou format de recollida de residus, que inclou nous contenidors, camions i tancaments per a les illes de recollida selectiva.


 

Municipis: 
Etiquetes: 

Relacionats

Notícia

L'Ajuntament de Malgrat de Mar inicia l'activitat 'Escapem rumb a un món millor', adreçada a l'alumnat de 5è de Primària de tots els centres educatius del municipi amb l'objectiu de conscienciar-los sobre la sostenibilitat, el canvi climàtic i les accions que es poden emprendre davant l'emergència climàtica.

Notícia

El projecte de simbiosi industrial, economia circular, arriba a la seva recta final. Aquest programa està promogut per QuatreRibes, el servei mancomunat de les àrees de Promoció Econòmica dels ajuntaments de Cabrera de Mar, Argentona, Òrrius i Dosrius, i té com a objectiu establir sinergies entre diferents empreses del territori per tal que puguin reduir la producció de deixalles i optimitzar els materials de producció.

Notícia

El projecte "Estima't l'hort", de l'Escola La Sardana, ha guanyat el primer premi escolar Welleda Open Garden. Aquest projecte ja va guanyar el primer Premi al concurs d'Horts Escolars Ecològics de Catalunya l'any 2017-18 i també ha estat reconegut pel Departament d'Educació com un Projecte Innovador al curs 2020-21.

Butlletí