La Diputació reparteix 120.000 Agendes Escolars del Medi Ambient

La publicació s'acompanya d'una guia didàctica pels mestres
Font: DiBa
08/09/2009

Per aquest curs escolar 2009-2010, i per vuitè any consecutiu, les àrees de Medi Ambient i d'Educació de la Diputació de Barcelona, a través de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat, han editat més de 120.000 agendes escolars, adreçades als estudiants d'Educació Secundària.

El que fa singular la publicació és que, a més de les seccions habituals d'agenda, calendari, horari de classes, notes, etc., incorpora informació i propostes d'activitats entorn de les temàtiques de sostenibilitat, adaptades al currículum formatiu. Aquest curs se centra especialment en el tema del canvi climàtic.

En aquesta vuitena edició, hi han participat més de 130 municipis de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat i s'han distribuït més de 120.000 exemplars en diversos indrets del territori català (aquí podeu consultar el llistat dels municipis i dels centres on s'ha distribuït).

A nivell europeu, i com en anys anteriors, han col·laborat la província de Chieti (Italia), Tallinn (Estònia), el Consell Insular de Menorca i la Diputació d'Osca. Amb això, les agendes s'han traduït a l'italià, a l'estonià i al castellà i s'han distribuït, també, en aquests països.

Pel que fa al disseny, enguany s'ha apostat per uns protagonistes, en Biel i la Tatiana, que esdevenen el fil conductor de les agendes. La publicació s'acompanya d'una Guia didàctica, amb informació i activitats complementàries per facilitar als mestres el treball temàtic, i que aquest curs també es podran consultar en format electrònic a la pàgina web agendaescolar.diba.cat a partir del 14 de setembre.

Relacionats

Acte
23/01/2020 - 09:00
La Sala - Espai Francesca Bonnemaison Sant Pere Més Baix, 7. Barcelona
Acte
08/11/2019 - 17:00
Porta principal Restaurant Sopa
Acte
22/10/2019 - 17:30
Parc de la Trinitat Vella

Butlletí