La Diputació engega una campanya del foment del reciclatge

Sota el lema 'Mercats sostenibles: acció de sensibilització'
Font: DiBa
08/04/2010

L'Àrea de Comerç de la Diputació de Barcelona ha engegat una nova acció amb l'objectiu de sensibilitzar a la ciutadania en la preservació del medi ambient, promovent l'ús d'altres sistemes per substituir les bosses de plàstic convencionals. Sota el lema 'Mercats sostenibles: acció de sensibilització', l'acció consisteix en divulgar aquest missatge de sostenibilitat amb una animació per part d'una companyia d'entreteniment per tot el mercat municipal.

Els mercats municipals no són només equipaments que acullen activitat econòmica. Aquests tenen una funció social de recuperació, difusió i exemplificació de determinats valors cívics, fet que justifica la gran dedicació dels ens locals per potenciar-los. Des de l'Oficina de Mercats i Fires Locals es treballa amb diferents línies d'actuació per associar aquests valors als mercats i fer-los visibles a la ciutadania. 

Durant el mes de març i principis d'abril s'han portat a terme més de 10 actuacions en diferents mercats municipals de la província de Barcelona: Martorell, Sant Just Desvern, Masnou, Sant Celoni, Arenys de Mar, Igualada, Manresa, Canet de Mar, Sitges, Santa Perpetua de la Moguda i Mataró.

Més informació: Campanya 'Mercats Sostenibles'

Relacionats

Butlletí