La Diputació de Tarragona destina 450.000 euros per a actuacions d'educació ambiental

Es faran activitats en centres d'ensenyament, accions de recollida selectiva i estalvi d'aigua, jornades, campanyes d'estalvi energètic...
ACN
08/08/2008 - 00:00

La Diputació de Tarragona ha destinat un total de 450.000 euros per a la realització de 97 actuacions d'educació ambiental arreu del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre. Aquesta partida correspon a subvencions aprovades per a la Junta de Govern de l'ens intercomarcal. Els beneficiaris són 86 ajuntaments, una entitat municipal descentralitzada, cinc consells comarcals, les juntes rectores de tres parcs naturals i dues entitats forestals.

Les actuacions d'educació ambiental que es duran a terme inclouen activitats en centres d'ensenyament, accions de recollida selectiva i estalvi d'aigua, tallers de sensibilització ambiental, jornades, edició de butlletins, campanyes d'estalvi energètic, actuacions informatives i projectes d'educació ambiental, entre moltes altres iniciatives arreu de les comarques de Tarragona.

Les quantitats aportades a tots aquests ens s'inclouen en la convocatòria d'enguany de subvencions per al programa de suport per a la realització d'actuacions d'educació ambiental. Els beneficiaris poden ser ajuntaments, consells comarcals, juntes rectores de paratges naturals d'interès nacional i de parcs naturals de les comarques de Tarragona, així com mancomunitats de municipis i consorcis municipals que gestionin serveis i activitats relacionades amb el medi ambient.

Relacionats

Article

L’Observatori de l’Aigua de Terrassa, OAT, l’òrgan de participació ciutadana vinculada al servei d’abastament municipal, celebra el cinquè aniversari de la seva creació.

Butlletí