La Diputació de Tarragona celebra el Dia Mundial del Medi Ambient a l'Àrea Recreativa Forestal del Montmell

20/06/2016 - 15:48

Treballadors de la Diputació i les seves famílies han participat de l'activitat, que enguany ha tingut lloc a l'Àrea Recreativa Forestal del Montmell.

La Diputació de Tarragona s'ha sumat un any més a la celebració del Dia Mundial del Medi Ambient amb l'organització de la VIII Jornada de Natura en Família. El president de la Diputació, Josep Poblet, i la diputada de Medi Ambient, Salut Pública, Enginyeria i Territori de la diputació i alcaldessa del Montmell, Immaculada Costa, també hi han assistit.

Durant el dia els participants han realitzat diferents activitats que han permès conèixer a fons aquest indret natural, entre les quals destaquen els itineraris guiats per la zona i tallers creats especialment per als més petits. La jornada també ha inclòs una visita a la Vil·la Pau Casals del Vendrell. Enguany, la Jornada de Natura en Família ha tingut també un vessant solidari, atès que el preu del dinar s'ha destinat íntegrament a l'Àrea Recreativa Forestal del Montmell.

L'Àrea Recreativa Forestal del Montmell està gestionada per tots els municipis de la comarca del Baix Penedès i està inclosa a la serralada del Montmell, que forma part de la serra prelitoral catalana. La serra té uns 5 Km de longitud i disposa de diversos cims, entre els que podem destacar la Dent del Montmell (781 m), on s'hi troba el Castell del mateix nom, l'Esquena del Mular (840 m), amb una forma que recorda l'esquena d'aquest peix (Catxalot) i La Talaia del Montmell (861 m), punt culminant de la serra des on en dies clars es poden observar des de les muntanyes del Canigó fins i als Ports de Beseit.


 

Municipis: 
Etiquetes: 
Categories: 

Relacionats

Article

Vols compartir amb el món que cadascú pot tenir cura del medi ambient amb accions quotidianes? Participa a aquest repte / challenge que promou la Diputació de Barcelona i la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat.

Butlletí