La Diputació de Barcelona realitza el Pla director de l’enllumenat de Vilanova del Vallès

20/10/2017 - 13:58

La Diputació de Barcelona ha realitzat el Pla director de l’enllumenat de Vilanova del Vallès. Aquest document és una eina de suport a la presa de decisions d’inversió en la millora d’aquesta xarxa i inclou l’inventari dels punts d’il·luminació existents actualment i una diagnosi del seu estat, així com propostes de millora a partir de característiques tècniques de cada punt i també un pla d’etapes d’inversió.

El pla director d’enllumenat ha servit per actualitzar l’inventari de tots els punts de llum i dels quadres de maniobra, amb una descripció de les seves característiques i el seu estat de conservació. A partir d’aquí s’ha estudiat els nivells d’il·luminació, el compliment del REBT, l’eficiència energètica i la contaminació al medi nocturn.

Les actuacions previstes en el pla, que tenen un cost d’inversió de 550.000 euros, permetran millorar l’eficiència energètica del conjunt de punts d’il·luminació. Amb els estalvis econòmics generats amb la millora de l’eficiència se podran amortitzar en un període d’onze anys les actuacions previstes pel treball. Així mateix, les actuacions permetran reduir en un 50% les emissions de CO₂ i també en un 30% la despesa en energia elèctrica.


 

Categories: 

Relacionats

Notícia

L'operador elèctric metropolità facilita el pagament dels rebuts durant un període de 3 mesos per pal·liar els efectes provocats per la situació d'excepcionalitat actual. El procés d'ajornament es podrà sol·licitar per correu electrònic abans del 14 d'abril.

Notícia

El Consell d’Administració de l’Autoritat del Transport Metropolità de l’àrea de Barcelona ha aprovat per unanimita la suspensió temporal del pagament de les tarifes del transport públic fins el proper 9 d’abril. És un acte de reconeixement a la tasca de les persones dedicades a serveis essencials i que estan autoritzades a desplaçar-se.

Article

El Consell Comarcal del Vallès Occidental ha elaborat una llista amb una sèrie de recomanacions a tenir en compte per l'estalvi energètic a la llar, durant la situació actual de teletreball i confinament derivada de la crisi del Coronavirus.

Butlletí