La Diputació de Barcelona premia al Comerç de Badia del Vallès per fomentar la recollida de residus

El projecte 'Ecoparada' ha estat guardonat en la categoria de municipi menor de 15.000 habitants
Font: Aj. Badia del Vallès
02/05/2010

El Comerç de Badia del Vallès ha resultat premiat en la categoria de municipi menor de 15.000 habitants, pel projecte ‘Ecoparada', que pretén fomentar la recollida de residus entre els ciutadans.

La Diputació de Barcelona atorga cada any els Premis de Comerç Urbà i de Proximitat, a través de l'Àrea de Comerç, per reconèixer la tasca desenvolupada pels ens locals per millorar i consolidar el comerç als respectius municipis. Aquesta àrea dóna suport tècnic i econòmic als ens locals, amb especial atenció als petits municipis per modernitzar i fer més competitiu el teixit comercial urbà.

Els projectes premiats van ser realitzats entre l'1 de juliol del 2008 i el 30 de juny del 2009. Als Premis han participat un total de 20 municipis del Barcelonès, Baix Llobregat, Maresme, Garraf, Osona, Alt Penedès, Vallès Occidental, Vallès Oriental i Bages.

L'acte de lliurament de premis es va celebrar el passat 15 d´abril a Vilassar de Dalt, al Teatre La Massa, amb l'assistència del diputat de Comerç de la Diputació de Barcelona, Xavier Florensa, i de l'alcalde de Vilassar de Dalt, Llorenç Artigas.

Relacionats

Notícia
Del 15 al 22 de setembre Sant Cugat viurà novament una setmana plena d’activitats per fomentar una mobilitat més sostenible i segura. L’objectiu és impulsar entre la ciutadania l’ús dels mitjans de transport sostenibles i, en particular, el transport públic, la bicicleta, la mobilitat a peu i els vehicles elèctrics.
Notícia

Les empreses que formen part de la proposta Rubí Indústria Circular de Rubí Brilla han realitzat la primera assemblea general a través de la qual han acordat el funcionament del grup i han prioritzat les primeres accions. El projecte Can Jardí - Polígon Circular parteix de la idea que la gestió compartida dels diferents recursos del polígon permetrà optimitzar costos, reduir les emissions de CO2, crear ocupació i nous perfils professionals i millorarà la competitivitat de totes les empreses participants. 

Acte
08/11/2019 - 17:00
Porta principal Restaurant Sopa

Butlletí