La Diputació de Barcelona premia al Comerç de Badia del Vallès per fomentar la recollida de residus

El projecte 'Ecoparada' ha estat guardonat en la categoria de municipi menor de 15.000 habitants
Font: Aj. Badia del Vallès
02/05/2010

El Comerç de Badia del Vallès ha resultat premiat en la categoria de municipi menor de 15.000 habitants, pel projecte ‘Ecoparada', que pretén fomentar la recollida de residus entre els ciutadans.

La Diputació de Barcelona atorga cada any els Premis de Comerç Urbà i de Proximitat, a través de l'Àrea de Comerç, per reconèixer la tasca desenvolupada pels ens locals per millorar i consolidar el comerç als respectius municipis. Aquesta àrea dóna suport tècnic i econòmic als ens locals, amb especial atenció als petits municipis per modernitzar i fer més competitiu el teixit comercial urbà.

Els projectes premiats van ser realitzats entre l'1 de juliol del 2008 i el 30 de juny del 2009. Als Premis han participat un total de 20 municipis del Barcelonès, Baix Llobregat, Maresme, Garraf, Osona, Alt Penedès, Vallès Occidental, Vallès Oriental i Bages.

L'acte de lliurament de premis es va celebrar el passat 15 d´abril a Vilassar de Dalt, al Teatre La Massa, amb l'assistència del diputat de Comerç de la Diputació de Barcelona, Xavier Florensa, i de l'alcalde de Vilassar de Dalt, Llorenç Artigas.

Relacionats

Notícia

És el municipi de tot l'Estat amb més amiant per habitant i ara, per primer cop, es recullen dades a l'interior dels blocs de pisos

Notícia

Des de dimarts 1 d'octubre s'ha iniciat el nou servei de recollida de residus i de neteja viària, amb major freqüència de pas en la recollida i la incorporació d'una tercera escombradora, entre moltes altres millores. Amb el nou operador, la freqüència de recollida de residus s'aplicarà immediatament. El nou contracte duplica la freqüència de la recollida d'envasos i augmenta la freqüència de la recollida de paper i cartó, que es farà dos cops les setmanes parells i un cop, les senars.

Notícia

L'actuació es complementarà a curt i mitjà termini amb la connexió amb els districtes i mesures de promoció de l'ús de la bicicleta

Butlletí