La Diputació de Barcelona premia al Comerç de Badia del Vallès per fomentar la recollida de residus

El projecte 'Ecoparada' ha estat guardonat en la categoria de municipi menor de 15.000 habitants
Font: Aj. Badia del Vallès
02/05/2010

El Comerç de Badia del Vallès ha resultat premiat en la categoria de municipi menor de 15.000 habitants, pel projecte ‘Ecoparada', que pretén fomentar la recollida de residus entre els ciutadans.

La Diputació de Barcelona atorga cada any els Premis de Comerç Urbà i de Proximitat, a través de l'Àrea de Comerç, per reconèixer la tasca desenvolupada pels ens locals per millorar i consolidar el comerç als respectius municipis. Aquesta àrea dóna suport tècnic i econòmic als ens locals, amb especial atenció als petits municipis per modernitzar i fer més competitiu el teixit comercial urbà.

Els projectes premiats van ser realitzats entre l'1 de juliol del 2008 i el 30 de juny del 2009. Als Premis han participat un total de 20 municipis del Barcelonès, Baix Llobregat, Maresme, Garraf, Osona, Alt Penedès, Vallès Occidental, Vallès Oriental i Bages.

L'acte de lliurament de premis es va celebrar el passat 15 d´abril a Vilassar de Dalt, al Teatre La Massa, amb l'assistència del diputat de Comerç de la Diputació de Barcelona, Xavier Florensa, i de l'alcalde de Vilassar de Dalt, Llorenç Artigas.

Relacionats

Article

La Diputació de Barcelona, a través de la Gerència de Serveis de Medi Ambient, acaba de publicar el llibre Les solucions basades en la natura en l’àmbit municipal, en el qual s'analitza el concepte i una vintena d’intervencions en el territori, amb l’objectiu d’incentivar la seva implantació en el món local.

Article
Descobreix des de la teva pantalla els recursos virtuals de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus
 

Butlletí