La Diputació de Barcelona celebra el Dia mundial del Medi Ambient amb activitats educatives

Font: Diputació de Barcelona
02/06/2016 - 16:58

En motiu del Dia Mundial del Medi Ambient que se celebrarà el proper diumenge dia 5 de juny, els ajuntaments d’alguns municipis integrants de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, han elaborat diverses activitats destinades a la sensibilització de la ciutadania

Els programes es duran  a terme entre el dia 2 i el 7 de juny, tenint el cap de setmana com a punt fort.

Les activitats, dissenyades i programades per la Diputació de Barcelona, estan orientades cap a un públic familiar i general. Es podran trobar activitats de lleure per als més petits, com inflables, espectacles al carrer i jocs infantils, fins a tallers de cuina solar o el “Pedalem amb Energia”, on es generarà energia a través d’una bicicleta estàtica, la qual serà aprofitada per fer granissat o crispetes . També es realitzaran xerrades i es donarà suport i assessorament als punts d’informació energètica.

Entre els municipis participants hi trobem Castellolí, Manlleu, Terrassa, Sant Celoni, Santa Coloma de Cervelló, Dosrius, Mollet i Parets del Vallès o d’altres com Pallejà, Lliçà d’Amunt.

L’objectiu del Dia del Medi Ambient consisteix en conscienciar i engrescar  a les persones perquè es converteixin en agents actius pel desenvolupament sostenible dels municipis els quals habiten, promoure el paper fonamental de les comunitats cap al canvi d’actitud envers els temes ambientals i avançar cap a un desenvolupament més just i sostenible tot fomentant la cooperació entre ciutadans i pobles.

Es pot trobar més informació als webs i xarxes socials dels ajuntaments, així com als canals informatius de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat.


 

Categories: 

Relacionats

Notícia
60 ens públics rebran subvenció per a la instal·lació de plaques solars per valor de 800.000 €

La Diputació de Barcelona ha aprovat en Junta de Govern les subvencions per a 60 instal·lacions de plaques solars fotovoltaiques d’autoconsum presentades per municipis de la demarcació, amb un import global de 800.000 euros a executar durant dos anys. La Junta de Govern també ha aprovat la concessió de subvencions a un total de 22 entitats ambientals per un import de 70.000 euros.  

Acte
02/08/2020 - 10:00
09/08/2020 - 10:00
Centre d'Estudis del Mar, Sitges
Article

Des de la Gerència de Serveis de Medi Ambient de la Diputació de Barcelona, en coordinació amb la Xarxa de Biblioteques Municipals organitzem un seguit de tallers de contacontes del llibre El senyor Riu, per sensibilitzar als infants sobre el cicle de l’aigua.

Butlletí