La Diputació de Barcelona celebra el Dia mundial del Medi Ambient amb activitats educatives

Font: Diputació de Barcelona
02/06/2016 - 16:58

En motiu del Dia Mundial del Medi Ambient que se celebrarà el proper diumenge dia 5 de juny, els ajuntaments d’alguns municipis integrants de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, han elaborat diverses activitats destinades a la sensibilització de la ciutadania

Els programes es duran  a terme entre el dia 2 i el 7 de juny, tenint el cap de setmana com a punt fort.

Les activitats, dissenyades i programades per la Diputació de Barcelona, estan orientades cap a un públic familiar i general. Es podran trobar activitats de lleure per als més petits, com inflables, espectacles al carrer i jocs infantils, fins a tallers de cuina solar o el “Pedalem amb Energia”, on es generarà energia a través d’una bicicleta estàtica, la qual serà aprofitada per fer granissat o crispetes . També es realitzaran xerrades i es donarà suport i assessorament als punts d’informació energètica.

Entre els municipis participants hi trobem Castellolí, Manlleu, Terrassa, Sant Celoni, Santa Coloma de Cervelló, Dosrius, Mollet i Parets del Vallès o d’altres com Pallejà, Lliçà d’Amunt.

L’objectiu del Dia del Medi Ambient consisteix en conscienciar i engrescar  a les persones perquè es converteixin en agents actius pel desenvolupament sostenible dels municipis els quals habiten, promoure el paper fonamental de les comunitats cap al canvi d’actitud envers els temes ambientals i avançar cap a un desenvolupament més just i sostenible tot fomentant la cooperació entre ciutadans i pobles.

Es pot trobar més informació als webs i xarxes socials dels ajuntaments, així com als canals informatius de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat.


 

Categories: 

Relacionats

Article

La Diputació de Barcelona ha aprovat la concessió de subvencions destinades a entitats sense ànim de lucre per a finançar projectes i activitats de la sensibilització i participació ciutadana en matèria d’acció climàtica, prevenció residus plàstics i ecosistemes aquàtics continentals, que estiguin realitzats durant l’any 2020 dins l’àmbit territorial de la província de Barcelona i que actuïn de forma coordinada amb els municipis.

Article
Impulsat i subvencionat per la Diputació de Barcelona

Comencen el projectes diverses escoles de municipis com Castellví de Rosanes, Sant Fruitós de Bages i Santa Perpètua de Mogoda

Acte
17/12/2019
Biblioteca Vall d’Alfatà. Rambla del països Catalans, 2. Santa Susanna

Butlletí