La Diputació de Barcelona acull la reunió del projecte SPP Regions de compra sostenible

Font: Diputació de Barcelona
06/11/2015

Els dies 9 i 10 de novembre tindrà lloc a Barcelona la reunió de socis del projecte europeu de compra sostenible SPP Regions en el qual participa Medi Ambient de la Diputació de Barcelona i la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat, juntament amb socis de set països europeus.

Promogut per Governs Locals per la Sostenibilitat, ICLEI, SPP Regions promou l'enfortiment o la nova creació de set xarxes regionals europees d'administracions locals que treballen conjuntament en matèria de contractació pública sostenible (SPP) i contractació pública innovadora (PPI).

Les xarxes de municipis es marquen l'objectiu de col·laborar per a l'elaboració de licitacions que contribueixin a trobar solucions ecoinnovadores, i alhora generar capacitació i establir mecanismes de transferència de coneixements pel que fa a les activitats de Contractació sostenible i innovadora.

El conjunt de licitacions dins el projecte arribaran a assolir estalvis de 54,3 GWh/any d'energia primària i a desenvolupar energies renovables per 45 GWh/any. Les licitacions es focalitzen en contractacions de l'ús d'energia en els edificis públics, vehicles i transport i alimentació i càtering.

Etiquetes: 

Relacionats

Butlletí