La Diputació convoca subvencions a particulars per activitats en els parcs naturals que gestiona

El termini de presentació de sol·licituds és el 28 de febrer de 2010
Font: DiBa
13/12/2009

El Diari Oficial de la Província ha publicat les bases de les subvencions a particulars que atorga la Diputació de Barcelona per l'any 2010 per a les explotacions forestals, empreses agrícoles-ramaderes, de serveis, millora d'habitatges i restauració del patrimoni arquitectònic i a les entitats culturals per a desenvolupar activitats als parcs gestionats per la Diputació de Barcelona. El termini de presentació de sol·licituds és el 28 de febrer.

Les bases de la convocatòria van sortir publicades en el Butlletí Oficial de la Província (BOP núm. 282) del 25 de novembre de 2009 i regeixen en els parcs del Montseny, Montesquiu, Sant Llorenç del Munt i l'Obac, el Montnegre i el Corredor, el Garraf i Olèrdola.

Les subvencions hauran de finançar actuacions o activitats forestals, agrícoles-ramaderes, de serveis en els rams de restauració, hosteleria, pedagògiques, comerç i lleure, i destinades a la incorporació de millores als habitatges permanents i per a la rehabilitació i restauració del patrimoni arquitectònic. Aquestes actuacions sempre han d'anar relacionades amb els objectius de la normativa específica de cada espai i que es desenvolupin dins l'àmbit dels plans especials dels espais protegits esmentats a l'article 1er d'aquestes bases i gestionats per l'Oficina Tècnica de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona.

Les subvencions adreçades a les entitats culturals hauran de finançar la realització d'activitats culturals en l'àmbit dels parcs naturals; preferentment les que tinguin relació directa amb els valors naturals i culturals dels parcs, i molt especialment si aquestes activitats van adreçades a un públic ampli o constitueixen activitats de divulgació adreçades al públic en general.

Al web de la Diputació de Barcelona es poden consultar les bases d'aquestes subvencions.

Relacionats

Butlletí