La Diputació analitzarà els impactes de la reforma del mercat elèctric i el futur de les renovables

Redacció
04/10/2013

El passat divendres 12 de juliol el Consell de Ministres va aprovar l'esperat Decret sobre la Reforma Elèctrica (RD 9/2013, de 12 de julio, por el que se adoptan medidas urgentes para garantizar la estabilidad financiera del sistema eléctrico). Entre els principals canvis introduïts per aquesta reforma hi trobem l'augment dels peatges tarifaris que paguem els consumidors i la retallada de les primes a les renovables. A més aquest Decret deroga els antics Decrets 661/2007, 1578/2008 i el RD 6/2009, si bé aquests s'aplicaran transitòriament.

Davant la complexitat i inseguretat que ha generat aquesta reforma des de la Diputació de Barcelona es considera necessari que els ajuntaments i altres ens locals puguin conèixer de la mà d'experts del sector energètic les principals afectacions i implicacions de la reforma tant des del punt de vista de consumidors d'energia com des del punt de vista de productors d'energia, ja sigui a través d'instal·lacions connectades a xarxa i, per tant, sotmeses a prima com d'instal·lacions fotovoltaiques dimensionades per autoconsum instantani. 

Per tot això, la Diputació de Barcelona organitza la jornada: Els impactes de la reforma del mercat elèctric (Real decreto ley 9/2013) i el futur de les energies renovables que tindrà lloc el proper 29 d'octubre a la Sala d'Actes de l'Edifici del Vagó, al Recinte de l'Escola Industrial.

L'aforament de la sala està limitat a 100 assistents. La jornada també tindrà una emissió en directe via internet.

Podeu consultar el programa de la jornada i realitzar les vostres inscripcions a través d'aquest enllaç.

Etiquetes: 
AdjuntMida
Image icon fotovoltaica-fora.jpg83.99 KB

Relacionats

Butlletí