La crisi frena el creixement de l'energia eòlica

L'augment en les inversions l'any passat va ser només del 5%
Redacció
27/01/2009

La crisi creditícia també està afectant al sector de les energies renovables. Segons publica El Periódico, l'eòlica, acostumada a uns creixements anuals en el volum d'inversions global d'entre el 60% i el 70%, va veure com l'any passat rebia només un 5% més de finançament respecte el 2007, arribant als 120.000 milions d'euros. Tot i així, el sector encara el futur amb optimisme.

Enllaç: La crisi desaccelera l'augment de l'energia eòlica al món (El Periódico)

Etiquetes: 

Relacionats

Notícia
L'Ajuntament de Lleida demana subvencions a dos fons europeus per promoure l'eficiència energètica i les energies renovables

La Fundació Lleida 21 s'encarregarà de gestionar-la i d'impulsar projectes com la licitació d'espais a teulades d'equipaments públics per a energia solar, l'assessorament en eficiència energètica i per a la instal·lació de plaques fotovoltaiques
 

Notícia

Un centenar de persones provinents de diferents punts de Catalunya han participat al Fòrum Energia d’Ecoviure, la trobada sobre energies renovables que cada any reuneix professionals, experts i responsables de l’administració per posar en comú coneixements al voltant d’aquesta matèria.

Article

L'aprofitament tèrmic de l'energia solar consisteix en captar la radiació solar per augmentar la temperatura d'un fluid, generalment aigua, que s'acumula a aquesta temperatura fins que es necessita. 

Butlletí