La Casa Natura de Ripollet acull la segona edició del taller d'horticultura urbana

Font: Ajuntament de Ripollet
17/04/2013 - 00:00

El proper dimecres, 24 d'abril, a les 17 hores, es farà la segona edició del taller pràctic d'horticultura ecològica urbana, emmarcat dins la programació de l'Agenda de primavera, que un any més, ha programat la Regidoria de Medi Ambient i la Casa Natura de Ripollet. El taller es farà a les aules i l'hort de la Casa Natura i estarà impartit pel Mario Jiménez, tècnic de Jardinet, empresa encarregada del manteniment d'alguns espais verds del municipi, entre d'ells el de Casa Natura i el seu hort escolar. 

Per aquesta activitat cal inscripció prèvia i les places seran limitades. Cal adreçar-se a la Casa Natura al correu casadenatura@gmail.com o bé al telèfon de la Regidoria de Medi Ambient 93504 60 14 o al de la Casa Natura 93 586 58 56. En aquesta segona edició s'ha volgut posar un especial accent en la part pràctica, amb les diferents possibilitats de preparar un hort urbà: les taules de conreu, les jardineres o en sòl. 

També es tractaran conceptes relacionats amb els substrats, el reg, les espècies adequades a cada temporada, el calendari lunar o com resoldre les plagues que ens afecten. Tots aquests continguts seran tractats sempre des d'un punt de vista ecològic, sense fer servir productes químics, ni tractaments agressius a la terra, l'ús de plantes medicinals i l'associació d'espècies que puguin ajudar-se. Per últim, recordar que la propera activitat de l'Agenda serà al parc dels Pinetons, sobre consum responsable, amb un joc d'oca gegant en el que podran participar petits i grans, el dia 11 de maig d'11 a 13h.

L'activitat es desenvoluparà a la zona propera a les barbacoes i serà impartida pel personal d'Àrea Metropolitana. Aquesta activitat no requereix inscripció prèvia i per informar-vos us podeu adreçar a Àrea Metropolitana de Barcelona: Tel. 93 223 51 51, ambinfo@amb.cat.

Relacionats

Article

L’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès impulsa una campanya per promoure l’ús de la copa menstrual entre les joves de 16 a 20 anys de Sant Cugat

Article

Els recursos s’adrecen a diferents franges d’edat i fomenten que infants i joves prenguin consciència de la necessitat de tenir cura del medi ambient

Acte
27/05/2021 - 00:00
Davant de l’Ajuntament. Plaça de la Vila, 1. Sant Fost de Campsentelles

Butlletí