La campanya "Apunta-t'ho bé: RECICLA!" estrena web

Es tracta d'una iniciativa del Consell Comarcal del Maresme per promocionar la recollida selectiva
Font: Consell Comarcal del Maresme
25/08/2009

"Apunta-t'ho bé: RECICLA!" és l'eslògan de la campanya que fa uns mesos va engegar el Consell Comarcal del Maresme per promocionar la recollida selectiva dels residus municipals. Els espots publicitaris i les falques de ràdio promocionals, es complementen ara amb l'entrada en funcionament de la pagina web http://www.apuntathoberecicla.cat/, que web conté, entre d'altres continguts, una guia pràctica animada de fàcil consulta que orienta sobre com fer la recollida selectiva, així com un espai d'enllaços per poder ampliar informació.

A més, a partir de l'espai digues la teva els internautes poden plantejar preguntes, consultes, opinions i propostes relacionades amb la recollida selectiva i amb la gestió dels residus.

En aquest espai web també es pot visualitzar l'espot que s'està exhibint a diferents sales de cinema de la comarca i la falca que emeten diverses emissores locals del Maresme. Aquest material ha estat realitzat amb la col·laboració desinteressada de l'actor maresmenc Roger Pera. També ho han fet Canal Català Maresme i ràdio Premià de Mar.

Amb aquesta campanya, el Consell Comarcal del Maresme vol tornar a incidir en la necessitat d'una correcta separació dels residus en origen de les tres fraccions: paper, vidre i envasos; així com en els beneficis d'una adequada utilització dels diferents contenidors per tal de garantir-ne una màxima recuperació posterior. El projecte també pretén ponar a conèixer els avantatges de la reutilizació dels residus.

AdjuntMida
Image icon reciclabe.jpg19.78 KB

Relacionats

Butlletí