La bicicletada més llobregatenca sortirà de Martorell

Font: Diputació de Barcelona
06/10/2011
Aquest 5 d'octubre s'ha presentat a la seu del Parc Agrari del Baix Llobregat la 3a edició de la Bicicletada popular per la llera del Riu Llobregat, que se celebrarà aquest diumenge, 9 d'octubre, a partir de les 9 del matí, amb sortida des de Martorell. Com a novetat, el recorregut dobla el de les anteriors edicions i arriba als 34 km, amb final al Prat de Llobregat.

En la seva intervenció, el diputat adjunt d'Esports de la Diputació de Barcelona, Josep Salom, ha qualificat la bicicletada d'esdeveniment 'consolidat però encara en creixement', com ho demostra el fet que tingui enguany 'més recorregut i més municipis participants'. Igualment, Salom ha mostrat la seva satisfacció perquè iniciatives com aquesta són un 'exemple de cooperació entre administracions i de treball transversal dins de la Diputació, una línia que cal seguir'.

A la presentació de la bicicletada, que organitzen les àrees de Desenvolupament econòmic i Ocupació, i de Territori i Sostenibilitat de la Diputació, també han intervingut el director del Parc Agrari del Llobregat, Ramon Terricabras, i el tècnic de la Federació Catalana de Ciclisme, Manel Ballester, qui ha detallat el nou recorregut, els diferents punts d'accés -tots ells propers a estacions de ferrocarril- i d'avituallament, alhora que ha donat els consells que cal seguir per poder gaudir de la passejada amb seguretat.

En l'organització de l'esdeveniment, la Diputació ha comptat amb la participació de 14 municipis limítrofes amb el riu: Martorell, Castellbisbal, Sant Andreu de la Barca, El Papiol, Pallejà, Molins de Rei, Sant Vicenç dels Horts, Sant Feliu de Llobregat, Santa Coloma de Cervelló, Sant Boi de Llobregat, Sant Joan Despí, Cornellà de Llobregat, El Prat de Llobregat i l'Hospitalet de Llobregat.

Les bicicletades populars que promou la Diputació de Barcelona volen no tan sols fomentar la pràctica de l'esport en família, sinó també gaudir dels espais naturals de forma respectuosa i fomentar l'ús del transport col·lectiu. Trobareu més informació al web de la III Bicicletada popular del Llobregat.

Relacionats

Notícia

En el marc de les propostes de servei comunitari i dins el  projecte Alumnes Gestors del Territori, l'Ajuntament del Prat durant els darrers cursos escolars s'ha ofert  que l'alumnat  conegui i participi activament en la gestió d’alguns espais naturals.

Notícia

35 ajuntaments d'arreu d'Espanya han rebut els reconeixement Pajaritas Azules 2020 per l'excel·lència de la seva gestió de la recollida selectiva de paper i cartró per reciclar. Entre aquests diversos de catalans.

Acte
05/12/2019
Alberg Centre Esplai. Riu Anoia, 42. El Prat de Llobregat

Butlletí