La bicicletada més llobregatenca sortirà de Martorell

Font: Diputació de Barcelona
06/10/2011 - 00:00
Aquest 5 d'octubre s'ha presentat a la seu del Parc Agrari del Baix Llobregat la 3a edició de la Bicicletada popular per la llera del Riu Llobregat, que se celebrarà aquest diumenge, 9 d'octubre, a partir de les 9 del matí, amb sortida des de Martorell. Com a novetat, el recorregut dobla el de les anteriors edicions i arriba als 34 km, amb final al Prat de Llobregat.

En la seva intervenció, el diputat adjunt d'Esports de la Diputació de Barcelona, Josep Salom, ha qualificat la bicicletada d'esdeveniment 'consolidat però encara en creixement', com ho demostra el fet que tingui enguany 'més recorregut i més municipis participants'. Igualment, Salom ha mostrat la seva satisfacció perquè iniciatives com aquesta són un 'exemple de cooperació entre administracions i de treball transversal dins de la Diputació, una línia que cal seguir'.

A la presentació de la bicicletada, que organitzen les àrees de Desenvolupament econòmic i Ocupació, i de Territori i Sostenibilitat de la Diputació, també han intervingut el director del Parc Agrari del Llobregat, Ramon Terricabras, i el tècnic de la Federació Catalana de Ciclisme, Manel Ballester, qui ha detallat el nou recorregut, els diferents punts d'accés -tots ells propers a estacions de ferrocarril- i d'avituallament, alhora que ha donat els consells que cal seguir per poder gaudir de la passejada amb seguretat.

En l'organització de l'esdeveniment, la Diputació ha comptat amb la participació de 14 municipis limítrofes amb el riu: Martorell, Castellbisbal, Sant Andreu de la Barca, El Papiol, Pallejà, Molins de Rei, Sant Vicenç dels Horts, Sant Feliu de Llobregat, Santa Coloma de Cervelló, Sant Boi de Llobregat, Sant Joan Despí, Cornellà de Llobregat, El Prat de Llobregat i l'Hospitalet de Llobregat.

Les bicicletades populars que promou la Diputació de Barcelona volen no tan sols fomentar la pràctica de l'esport en família, sinó també gaudir dels espais naturals de forma respectuosa i fomentar l'ús del transport col·lectiu. Trobareu més informació al web de la III Bicicletada popular del Llobregat.

Relacionats

Article

La Casa de l'Energia és un espai d'informació, assessorament i reflexió que neix amb vocació de donar suport a la ciutadania, comerços i empreses per dur a terme la necessària transició energètica. 

Article
El Calendari del Delta abandona el paper i passarà a ser digital

Enguany, el calendari està dedicat als Hàbitats de marge del delta del Llobregat, amb una selecció d'imatges que mostren les plantes i els animals que viuen en els marges de camins i camps, talussos i bardisses. 

Article

La Janna Fredeluga és una investigadora i naturalista del Delta del Llobregat. S’ha quedat atrapada en un lloc amagat del Delta. Necessita la teva ajuda per trobar-la i rescatar-la. La Janna ens ha deixat pistes per a localitzar-la. Si superes totes les proves, ho aconseguiràs.

Butlletí