La 18a Fira dels Horts de Ripollet pren embranzida

Font: Ajuntament de Ripollet
05/04/2016 - 08:42

L'AV de Can Clos de Ripollet va celebrar diumenge, 3 d'abril, una nova edició de la Fira dels Horts, que 18 anys després ha aconseguit tornar amb força, amb un bon nombre d'activitats diverses i per a totes les edats, que va reunir un gran nombre de visitants.

 

La cultura, el medi ambient, la sostenibilitat, la història i la gastronomia es van donar la mà durant tot el matí, al parc de la Xemeneia. Com a novetats, enguany els visitants van poder descobrir el procés artesanal de fer farina i també gaudir de l'actuació de flamenc de Luís Sánchez i José Gabriel Calderon.

De bon matí ja es van instal·lar diverses parades de plantes i llavors i també de productes artesanals, especialment gastronòmics, però també de fusta fets a mà. Inflables per als més petits, cavallets de fusta i un mercat solidari de l'associació Animales Ripollet van acabar d'omplir l'aparcament del parc de la Xemeneia. Una mica més a munt, com és tradicional, els més petits s'entretenien plantant tomàquets, enciams i altres verdures que es podien emportar a casa, tot ben etiquetat. A peu de la seu de l'AV de Can Clos, l'olor a sardines i pa amb tomàquet es barrejava amb el flamenc de Luís Sánchez i José Gabriel Calderón. Una fira que, a més, va tornar a comptar amb un punt solidari de recollida d'aliments.


 

Etiquetes: 
Categories: 

Relacionats

Article

La transformació de Vallbona, al districte de Nou Barris de Barcelona, permetrà fer créixer el barri i dinamitzar-lo i mantenir-ne alhora l’esperit de la comunitat.

Notícia

Sabadell aposta per la millora en qualitat i eficiència energètica. Les millores s’han portat a terme al camp de futbol Arraona-Merinals, als complexos de Sant Oleguer, Gràcia i Sabadell Sud, i als pavellons del Nord, Cal Balsach, i el Pavelló Municipal d’Esports. En total, en tots aquests espais, el govern local ha realitzat una inversió de més de 600.000 euros

Notícia

Aquesta iniciativa que es va realitzar a Montcada i Reixac, pretén fomentar l’ús de la roba de segona mà com a alternativa al consum tradicional.

Butlletí