La 18a Fira dels Horts de Ripollet pren embranzida

Font: Ajuntament de Ripollet
05/04/2016 - 08:42

L'AV de Can Clos de Ripollet va celebrar diumenge, 3 d'abril, una nova edició de la Fira dels Horts, que 18 anys després ha aconseguit tornar amb força, amb un bon nombre d'activitats diverses i per a totes les edats, que va reunir un gran nombre de visitants.

 

La cultura, el medi ambient, la sostenibilitat, la història i la gastronomia es van donar la mà durant tot el matí, al parc de la Xemeneia. Com a novetats, enguany els visitants van poder descobrir el procés artesanal de fer farina i també gaudir de l'actuació de flamenc de Luís Sánchez i José Gabriel Calderon.

De bon matí ja es van instal·lar diverses parades de plantes i llavors i també de productes artesanals, especialment gastronòmics, però també de fusta fets a mà. Inflables per als més petits, cavallets de fusta i un mercat solidari de l'associació Animales Ripollet van acabar d'omplir l'aparcament del parc de la Xemeneia. Una mica més a munt, com és tradicional, els més petits s'entretenien plantant tomàquets, enciams i altres verdures que es podien emportar a casa, tot ben etiquetat. A peu de la seu de l'AV de Can Clos, l'olor a sardines i pa amb tomàquet es barrejava amb el flamenc de Luís Sánchez i José Gabriel Calderón. Una fira que, a més, va tornar a comptar amb un punt solidari de recollida d'aliments.


 

Etiquetes: 
Categories: 

Relacionats

Notícia

A través de l'ajuntament, Consell Comarcal i la Cooperativa Agroecològica l'Aresta cerquen propietaris de terrenys que els tinguin en desús per fer-hi horts i recuprar la terra per al sembrat.

Notícia

Des de la posada en marxa del sistema "Ripollet Aporta", les fraccions d’envasos i orgànica han augmentat significativament i la resta ha disminuït, complint amb els objectius fixats.

Notícia

Des de l'inici de la implementació del nou sistema, diversos veïns han expressat la seva oposició amb manifestacions al carrer.

Butlletí