La 18a Fira dels Horts de Ripollet pren embranzida

Font: Ajuntament de Ripollet
05/04/2016 - 08:42

L'AV de Can Clos de Ripollet va celebrar diumenge, 3 d'abril, una nova edició de la Fira dels Horts, que 18 anys després ha aconseguit tornar amb força, amb un bon nombre d'activitats diverses i per a totes les edats, que va reunir un gran nombre de visitants.

 

La cultura, el medi ambient, la sostenibilitat, la història i la gastronomia es van donar la mà durant tot el matí, al parc de la Xemeneia. Com a novetats, enguany els visitants van poder descobrir el procés artesanal de fer farina i també gaudir de l'actuació de flamenc de Luís Sánchez i José Gabriel Calderon.

De bon matí ja es van instal·lar diverses parades de plantes i llavors i també de productes artesanals, especialment gastronòmics, però també de fusta fets a mà. Inflables per als més petits, cavallets de fusta i un mercat solidari de l'associació Animales Ripollet van acabar d'omplir l'aparcament del parc de la Xemeneia. Una mica més a munt, com és tradicional, els més petits s'entretenien plantant tomàquets, enciams i altres verdures que es podien emportar a casa, tot ben etiquetat. A peu de la seu de l'AV de Can Clos, l'olor a sardines i pa amb tomàquet es barrejava amb el flamenc de Luís Sánchez i José Gabriel Calderón. Una fira que, a més, va tornar a comptar amb un punt solidari de recollida d'aliments.


 

Etiquetes: 
Categories: 

Relacionats

Article

Geoblau dinamitza aquest hort comunitari i ensenya a les entitats i a les persones que s'hi apropen a cuidar-lo i a fer-lo reeixir

Notícia

L’objectiu és afavorir el debat i contrastar idees sobre el nou reglament mentre aquest s’està elaborant

Article

L’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès impulsa una campanya per promoure l’ús de la copa menstrual entre les joves de 16 a 20 anys de Sant Cugat

Butlletí