Jugar amb energia sostenible, també a l'estiu

Font: Diputació de Barcelona
18/07/2012 - 00:00
Durant la segona quinzena de juliol, alguns municipis de les comarques de Barcelona organitzen les darreres activitats de la Setmana Europea de l'Energia Sostenible 2012, amb el suport de la Diputació de Barcelona

L'Ajuntament d'Esplugues de Llobregat va iniciar la campanya d'estalvi d'energia amb el taller Juguem amb energia, el dimarts 17 de juliol, dirigit als casals esportius, i dues xerrades a diversos centre cívics dimecres 18 i dijous 19 de juliol.

El taller "Juguem amb energia" es va celebrar també a Aiguafreda el dissabte 21 de juliol a la tarda i a la Plaça Major, i a Sant Iscle de Vallalta el dissabte , 28 de juliol.

D'aquesta manera, la campanya impulsades en el marc de la Setmana Europea de l'Energia Sostenible 2012 es mantenen durant l'estiu.

 

Totes aquestes activitats formen part de l'oferta de recursos comunicatius que la Diputació de Barcelona posa a l'abast dels municipis signants del Pacte d'Alcaldes i Alcaldesses, en el marc de la Setmana Europea d'Energia Sostenible 2012

Més informació a l'especial Campanya d'estalvi i eficiència energètica en la Setmana Europea de l'Energia Sostenible 2012.

I si vols conèixer les emissions de CO2 associades al teu dia a dia, consulta la Calculadora que la Diputació de Barcelona posa a l'abast dels ciutadans.

Més informació:
https://www.facebook.com/euenergyweek
http://twitter.com/#!/search/EUSEW12
http://twitter.com/#!/search/EnergiaSostenible

 

Etiquetes: 
AdjuntMida
Image icon EUSEW201212.49 KB

Relacionats

Acte
18/05/2023 - 18:30
Auditori del museu de la ciència del Cosmocaixa
Article

Està ubicada a Can Comamala i ofereix assessorament a particulars i empreses per transformar immobles perquè siguin més eficients energèticament.

Butlletí