Joan Antoni Baron presentarà una ponència a la Conferència de Canvi Climàtic Barcelona 2009

El President delegat de l'Àrea de Medi Ambient de la Diputació de Barcelona parlarà sobre el Pacte d'Alcaldes/esses
Redacció
16/10/2009 - 00:00

El President delegat de l'Àrea de Medi Ambient de la Diputació de Barcelona, Joan Antoni Baron, ha estat seleccionat per fer una ponència a l'esdeveniment previ de la Cimera de l'ONU sobre Canvi Climàtic que se celebrarà a Copenhaguen el mes de desembre d'enguany.

Els dies 2 a 6 de novembre té lloc a Barcelona la última de les reunions prèvies a la Cimera de les Nacions Unides que ha de servir per renovar el Protocol de Kyoto en l'escenari post-2012, que és quan finalitza la vigència d'aquest. La Conferència de Barcelona acollirà més de 4.000 delegats de diversos països i observadors internacionals per tal d'arribar a un text de possible acord a la Conferència de les Parts COP15 que tindrà lloc el desembre a Copenhaguen.

El President delegat de l'Àrea de Medi Ambient de la Diputació de Barcelona ha estat seleccionat per la Convenció Marc de les Nacions Unides sobre Canvi Climàtic (UNFCCC) per presentar una ponència sobre l'estat d'execució del Pacte d'Alcaldes i Alcaldesses en els municipis de la província. Fins al moment, més d'un centenar de municipis de la província (d'uns 800 municipis de tot Europa) s'han adherit al Pacte i estan desenvolupant el seu Pla d'Acció d'Energia Sostenible (PAES).

L'esmentada sessió tindrà lloc el dia 4 de novembre de 2009, a les 19:45 h, a la Sala 3 de l'espai de la Conferència (Barcelona Convention Centre, Carrer del Foc 47, Barcelona).

Relacionats

Butlletí