Ja es pot consultar 'Medi Ambient a Catalunya. Informe 2008'

Aquesta publicació recull les dades i macroindicadors ambientals més significatius
Redacció
16/12/2009

El Departament de Medi Ambient i Habitatge acaba de presentar la publicació  Medi ambient a Catalunya. Informe 2008, en el qual es difonen les dades ambientals més significatives del país.

Les dades i els macroindicadors que es presenten en aquest informe descriuen i formalitzen l'abast dels factors que han influït i que determinaran el futur del patrimoni natural de Catalunya: les polítiques que s'hi desenvolupen, els elements socioeconòmics que hi intervenen i els valors naturals que cal preservar.

Enllaç: Medi ambient a Catalunya. Informe 2008 (PDF)

AdjuntMida
Image icon Portada de la publicació43.07 KB

Relacionats

Article

La fundació municipal de l’Ajuntament de València, València Clima i Energia, en col·laboració amb el centre d’innovació Las Naves convoca per primera vegada el concurs fotogràfic “Objectius pel canvi”, que busca conscienciar i visibilitzar les causes i conseqüències del canvi climàtic a la nostra vida diària. 

Reportatge

Cada cop hi ha més morts a Catalunya per malalties respiratòries, més càncers causats per la contaminació atmosfèrica i, fins i tot, més casos de malformacions congènites. Hi arriben virus tropicals com el dengue, el chikungunya i el Zika. Hi apareixen malalties de noms nous com la MERS, la febre Crimea-Congo o la febre de Lassa. El canvi climàtic i la contaminació estan causant indirectament un nou fenomen sanitari: les malalties climàtiques. Catalunya no n'és cap excepció. El futur és incert.

Butlletí