Ja es pot consultar 'Medi Ambient a Catalunya. Informe 2008'

Aquesta publicació recull les dades i macroindicadors ambientals més significatius
Redacció
16/12/2009

El Departament de Medi Ambient i Habitatge acaba de presentar la publicació  Medi ambient a Catalunya. Informe 2008, en el qual es difonen les dades ambientals més significatives del país.

Les dades i els macroindicadors que es presenten en aquest informe descriuen i formalitzen l'abast dels factors que han influït i que determinaran el futur del patrimoni natural de Catalunya: les polítiques que s'hi desenvolupen, els elements socioeconòmics que hi intervenen i els valors naturals que cal preservar.

Enllaç: Medi ambient a Catalunya. Informe 2008 (PDF)

AdjuntMida
Image icon Portada de la publicació43.07 KB

Relacionats

Entrevista

 

Yunus Arikan és cap de polítiques globals d’ICLEI-local governments for sustainability. Aquesta entitat, amb més de 1.500 membres ha estat veu dels governs locals i regionals a la COP25. Arikan, ens recorda a l'entrevista que vivim a un món urbà i que no s'aconseguirà res sense adonar-se'n de la potència dels actors urbans, i destaca que per fi estem entenent que el finançament per l'acció climàtica ha d'arribar a les ciutats.  Ha volgut també enviar un missatge clar des del món local, l'esperança que els nous plans nacionals de mitigació siguin més ambiciosos i tinguin en compte als governs locals.

Notícia
Laura Zúñiga Càceres assisteix a la Cimera Social del Clima

Berta Càceres va ser assassinada al 2016 pel seu compromís  amb la defensa del territori de la comunitat lenca, a Hondures.  I s’ha convertit en un símbol dels més de 1.500 activistes ambientals que han sigut assassinats en els últims 15 anys.  La seva filla, Laura Zúñiga Càceres, va assistir a la Cimera Social pel Clima, el passat 11 de diciembre 2019 per explicar quina és la realitat del que està passant a Hondures i l’assassinat de la seva mare com un femicidi polític i territorial.

Butlletí