Intercanvi de roba usada i complements de primavera a Manlleu

Font: Ajuntament de Manlleu
11/05/2016 - 08:32

Temps x Temps organitza de nou l’intercanvi de roba usada i complements de primavera. Els dies 27 i 28 de maig tindran lloc els diferents intercanvis que cada any organitza Temps X Temps. Seran 3 sessions diferents; una de roba de nens i nenes de 0 a 6 anys, una de roba de joves i una altra de roba de totes les edats.

Dilluns dia 9 de maig comença la recollida de roba per a la 9a edició d’intercanvi “Tenim roba estesa per aquesta primavera”, que organitza el programa Temps x Temps.

Temps x Temps torna a organitzar l’intercanvi de roba i complements a la primavera, aprofitant el canvi d’armari, i anima a la gent a guardar aquelles peces de roba que han quedat petites o que ja no es porten, per intercanviar-les per altres: faldilles, pantalons, jerseis, mocadors de coll, camises, gorres, bijuteria...

L’intercanvi es farà en dos dies diferents; el divendres 27 de maig hi haurà el de la roba de nens i nenes de 0 a 6 anys i el dissabte 28 de maig hi haurà la de joves i la de totes les edats. L’intercanvi de roba juvenil es farà a l’Ateneu, al c. Enric Delaris, 59 i el general es farà a l’espai Express, al costat de l’Ajuntament i l’infantil a l’escola bressol Colors.

Per participar a l’intercanvi cal portar prèviament un màxim de 5 peces de roba usada i ben conservada, que es podran canviar pels tiquets que s’utilitzaran el dia de l’intercanvi. La setmana que ve us informarem dels punts de recollida de la roba i els seus horaris.

Per a més informació truqueu al telèfon de Serveis a les Persones i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Manlleu 93 851 5022.


 

Municipis: 
Categories: 

Relacionats

Article

El passat 14 de febrer, a la tarda, es va constituir la taula ciutadana “Fem porta a porta”, un grup de treball que es reunirà periòdicament i que està integrat pel teixit social i econòmic del municipi.Amb aquesta acció l’Ajuntament inicia el procés participatiu de nou model de recollida de residus que s’implantarà a la ciutat.

Article

‘Mou-te pel Zero’ és la nova campanya per reduir residus i impulsar el comerç local a Manlleu. Tothom pot jugar-hi, segons el seu nivell, i guanyar recompenses a través d’una app o completant unes butlletes

Notícia

Ambdós lots d’aquest contracte compten amb el suport de l’Agència de Residus de Catalunya, d’acord amb l’ajut obtingut, el contracte inclou objectius d’eficiència social i la seva adjudicació s’ha fet tenint en compte criteris d’innovació i de reducció de l’impacte ambiental.

Butlletí