Intercanvi de roba usada i complements de primavera a Manlleu

Font: Ajuntament de Manlleu
11/05/2016 - 08:32

Temps x Temps organitza de nou l’intercanvi de roba usada i complements de primavera. Els dies 27 i 28 de maig tindran lloc els diferents intercanvis que cada any organitza Temps X Temps. Seran 3 sessions diferents; una de roba de nens i nenes de 0 a 6 anys, una de roba de joves i una altra de roba de totes les edats.

Dilluns dia 9 de maig comença la recollida de roba per a la 9a edició d’intercanvi “Tenim roba estesa per aquesta primavera”, que organitza el programa Temps x Temps.

Temps x Temps torna a organitzar l’intercanvi de roba i complements a la primavera, aprofitant el canvi d’armari, i anima a la gent a guardar aquelles peces de roba que han quedat petites o que ja no es porten, per intercanviar-les per altres: faldilles, pantalons, jerseis, mocadors de coll, camises, gorres, bijuteria...

L’intercanvi es farà en dos dies diferents; el divendres 27 de maig hi haurà el de la roba de nens i nenes de 0 a 6 anys i el dissabte 28 de maig hi haurà la de joves i la de totes les edats. L’intercanvi de roba juvenil es farà a l’Ateneu, al c. Enric Delaris, 59 i el general es farà a l’espai Express, al costat de l’Ajuntament i l’infantil a l’escola bressol Colors.

Per participar a l’intercanvi cal portar prèviament un màxim de 5 peces de roba usada i ben conservada, que es podran canviar pels tiquets que s’utilitzaran el dia de l’intercanvi. La setmana que ve us informarem dels punts de recollida de la roba i els seus horaris.

Per a més informació truqueu al telèfon de Serveis a les Persones i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Manlleu 93 851 5022.


 

Municipis: 
Categories: 

Relacionats

Acte
Article

Diversos ajuntaments han començat a lliurar bolquers reutilitzables com a xec nadó als nens i nenes nou nats als seus municipis.

Notícia
El focus de l’edició d’enguany són els residus “invisibles”

Del 21 al 29 de novembre s’organitzen arreu d'Europa accions de sensibilització sobre la prevenció de residus. El focus de l’edició d’enguany són els residus “invisibles”, per conèixer i ser conscients de la motxilla de residus que arrosseguen els productes. La major part de les activitats seran virtuals i es presenta com a novetat a Catalunya el portal català de recursos virtuals de la Setmana

Butlletí