Intercanvi de roba usada i complements de primavera a Manlleu

Font: Ajuntament de Manlleu
11/05/2016 - 08:32

Temps x Temps organitza de nou l’intercanvi de roba usada i complements de primavera. Els dies 27 i 28 de maig tindran lloc els diferents intercanvis que cada any organitza Temps X Temps. Seran 3 sessions diferents; una de roba de nens i nenes de 0 a 6 anys, una de roba de joves i una altra de roba de totes les edats.

Dilluns dia 9 de maig comença la recollida de roba per a la 9a edició d’intercanvi “Tenim roba estesa per aquesta primavera”, que organitza el programa Temps x Temps.

Temps x Temps torna a organitzar l’intercanvi de roba i complements a la primavera, aprofitant el canvi d’armari, i anima a la gent a guardar aquelles peces de roba que han quedat petites o que ja no es porten, per intercanviar-les per altres: faldilles, pantalons, jerseis, mocadors de coll, camises, gorres, bijuteria...

L’intercanvi es farà en dos dies diferents; el divendres 27 de maig hi haurà el de la roba de nens i nenes de 0 a 6 anys i el dissabte 28 de maig hi haurà la de joves i la de totes les edats. L’intercanvi de roba juvenil es farà a l’Ateneu, al c. Enric Delaris, 59 i el general es farà a l’espai Express, al costat de l’Ajuntament i l’infantil a l’escola bressol Colors.

Per participar a l’intercanvi cal portar prèviament un màxim de 5 peces de roba usada i ben conservada, que es podran canviar pels tiquets que s’utilitzaran el dia de l’intercanvi. La setmana que ve us informarem dels punts de recollida de la roba i els seus horaris.

Per a més informació truqueu al telèfon de Serveis a les Persones i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Manlleu 93 851 5022.


 

Municipis: 
Categories: 

Relacionats

Notícia

Manlleu assoleix el 83,5% de recollida selectiva en els primers sis mesos del nou model de recollida selectiva de residus porta a porta.

Reportatge

Manlleu assoleix un 82,5% de recollida selectiva en els tres primers mesos de recollida porta a porta

Notícia

Des del divendres 28 d'octubre, durant tot el cap de setmana i fins el dilluns 31 d'octubre s'han anat retirant tots els contenidors de recollida de residus de Manlleu, i l'1 de novembre ha començat el nou servei de recollida selectiva porta a porta.

Butlletí