Instal·len la fotovoltaica més gran del Maresme

Està previst que l'energia solar obtinguda generi 400.000 kWh a l'any d'electricitat
Font: Diari Maresme
11/03/2010
El vostre municipi és també notícia? Envieu les vostres notícies a: redaccio@sostenible.es

La coberta del Centre Integral de Valorització de Residus del Maresme amb una superfície de 2.150 metres quadrats, ja acull la coberta solar fotovoltaica més gran de la comarca. Segons informa el Diari Maresme, està previst que l'energia solar obtinguda mitjançant la nova coberta solar generi 400.000 kWh a l'any d'electricitat a partir del segon semestre d'aquest any. Si s'extrapola al consum domèstic, aquesta energia equival al consum d'electricitat anual de 400 persones. D'altra banda, amb la nova coberta fotovoltaica serà possible estalviar anualment l'emissió a l'atmosfera de 160 tones de CO2; el mateix efecte que provocaria plantar 8.000 arbres en un any.

Segons el Consorci per al Tractament de Residus Sòlids Urbans del Maresme, amb seu a Mataró, amb aquesta nova instal·lació "s'ha assolit una nova fita en l'aposta per ser un referent en l'aprofitament de les energies renovables".

Municipis: 
AdjuntMida
Image icon (FOTO: Diari Maresme)18.07 KB

Relacionats

Acte
07/03/2020 - 10:00
Parc Central, Mataró
Notícia

 

La mostra s'ha instal·lat a la plaça de Santa Anna i ha constat de tres activitats: un iglú transparent on s'ha pogut fer un escape room fins diumenge 1 de març, un joc de cubs amb informació sobre el canvi climàtic que es podrà visitar a la Biblioteca Pompeu Fabra fins el 14 de març, i una visita guiada el dissabte 29 per diferents llocs de Mataró on l’Ajuntament fa actuacions de mitigació/adaptació a la nova realitat climàtica.

Acte
28/02/2020
Plaça Santa Anna, Mataró

Butlletí