Incubaeco arriba a Barcelona, amb un programa intensiu d'impuls per a nous ecoemprenedors

Redacció
01/07/2013 - 00:00
“Incubaeco Barcelona 2013” de l’1 al 5 de juliol proporciona formació, assessorament, networking i difusió per ajudar a convertir idees inicials en projectes econòmicament viables amb un alt valor ambiental.

De l'1 al 5 de juliol, la Primavera dels Ecoemprenedors arriba a Barcelona amb "Incubaeco Barcelona 2013", un programa intensiu per a ecoemprenedors que combina formació, assessorament, networking i difusió. L'objectiu de l'esdeveniment és donar impuls i ajudar al desenvolupament d'idees de negoci i iniciatives en el sector ambiental des de la seva fase inicial fins a la posada en marxa del projecte, reforçant la seva repercussió positiva a nivell ambiental, social i econòmic.

La setmana "Incubaeco Barcelona 2013" es celebra a l'Eco-Working BCN i al Palau Robert, i està organitzada per Incubaeco, una plataforma per a la promoció de l'ecoemprenedoria integrada per Emprendae, Inèdit Innovació, Enviu Barcelona, eco-union, Ecoworking BCN y Ecoworking Madrid i que compta amb el suport d'una àmplia xarxa de col·laboradors.

Durant tota una setmana, "Incubaeco Barcelona 2013" ofereix a emprenedors del sector ambiental formació i assessorament de la mà de 7 formadors i 16 mentors.  A més a més, els participants tenen l'oportunitat de d'entrar en contacte amb business angels (inversors) interessats en l'economia verda i amb una xarxa d'actors clau dels sectors del medi ambient i l'emprenedoria.

Tanca el programa una sessió de cloenda el divendres 5 de juliol a la tarda durant la qual un jurat format per 10 experts del sector ambiental i l'emprenedoria valoraran els progressos aconseguits pels ecoemprenedors durant la setmana premiant als projectes més rellevants. En l'acte participaran també representants del Centre d'Activitat Regional per a la Producció Neta, del Consell Assessor per al Desenvolupament Sostenible de Catalunya, del Departament d'Empresa i Ocupació i d'Ecoemprenedors.cat que intervindran en una taula rodona sobre ecoemprenedoria. Sostenible us donarà informació en profunditat sobre els projectes guanyadors.

Més informació sobre "Incubaeco Barcelona 2013":

 

Etiquetes: 

Relacionats

Butlletí