Inca té garantit el servei d'aigua, però impulsa 15 mesures per estalviar-ne

Font: AraBalears
08/06/2016 - 08:22

L'Ajuntament d'Inca reparteix 15.000 tríptics amb els consells sobre bones pràctiques en el consum

Sota el lema 'Amb l'aigua sumes o restes?', el Consistori inquer repartirà a tots els domicilis particulars durant els pròxims dies un fulletó on es recullen 15 pràctiques que ajuden a minvar el consum d'aigua. "El que presentam no és una campanya, sinó una part d'una acció continuada per conscienciar la gent que l'aigua és un bé escàs i entre tots hem d'actuar", ha explicat el tinent de batle de Medi Ambient, Àngel Garcia. A més, ha subratllat que si bé la sequera que s'està patint és un condicionant d'aquesta mesura, no és l'únic; ja que l'ús racional d'aigua ha de ser continuat.

S'han editat 15.000 tríptics per arribar no tan sols als habitatges, sinó també als centres escolars. Les mides de la publicació són ideals per tenir penjades a la gelera, segons han explicat els dissenyadors. El fulletó s'emmarca dins el conjunt d'accions que s'estan fent des de l'Ajuntament per millorar la situació de l'aigua potable a la ciutat. "Entenem que l'aigua és cosa de tots, per això treballam en dos vessants: per una banda la conscienciació ciutadana i per l'altra la millora de la xarxa que pateix una manca crònica d'inversió", ha esmentat Garcia.

Cal recordar que el darrer ple municipal d'Inca va aprovar una moció per dedicar la major part de les inversions sostenibles a la xarxa d'aigua. Des de l'àrea de Medi Ambient, no hi ha preocupació per una possible falta de subministrament d'aigua per la sequera. "L'abastiment a Inca està garantit durant aquest estiu, de fet ben aviat se signarà un conveni amb l'empresa pública Abaqua per tal de poder connectar l'aigua procedent de sa Marineta amb la xarxa de la ciutat", ha comentat Garcia.


 

Municipis: 
Etiquetes: 

Relacionats

Acte
Notícia

Les propostes de la conselleria de Medi Ambient i Territori del Govern Balear estan presents a quatre dels 10 eixos en els quals està estructurat el Pacte per a la reactivació i la transformació econòmica i social de les Illes Balears que s’ha presentat a primers de juliol al Centre cultural Can Balaguer, a Palma.

Acte
02/08/2020 - 10:00
09/08/2020 - 10:00
Centre d'Estudis del Mar, Sitges

Butlletí