Hostalric comptarà amb un agent ambiental que vetllarà pel bon funcionament del porta a porta

06/05/2021 - 13:04

L’agent durà a terme tasques d’assessorament a la població sobre el nou model de recollida de residus i supervisarà que el servei es desplega correctament al municipi.

A partir d’aquest mes d’abril Hostalric comptarà amb una nova figura que vetllarà pel bon funcionament de la gestió dels residus i del nou model de recollida porta a porta al municipi, que es va posar en marxa el passat dia 18 d’aquest mes. Es tracta d’un agent ambiental contractat pel Consell Comarcal de la Selva a través del programa “Treball i Formació” del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC).

Aquesta figura forma part de la xarxa de vigilància ambiental creada pel Consell Comarcal i té com a objectius potenciar l’ús de la recollida selectiva de forma correcta i donar suport i millorar l’ús i el funcionament dels serveis mediambientals que gestiona l’ens comarcal; entre ells, el porta a porta.

Així, el nou agent ambiental durà a terme diverses tasques a Hostalric; entre elles, la més destacada, l’assessorament a la població i la supervisió de l’ús del servei de recollida porta a porta. A més, també farà inspeccions a les papereres on diàriament es troben bosses de residus impropis o en d’altres punts de la via pública. 


 

Etiquetes: 

Relacionats

Notícia
Manlleu serà una de les ciutats convidades

Manlleu serà una de les ciutats convidades

El Fòrum Internacional de Residus #wasteinprogress se celebrarà al Palau de Fires de Girona entre el 18 i 20 d'abril. Comptarà amb ponències, debats i taules rodones oferint l’experiència en primera persona de ciutats i regions com Pisa, Monza i Treviso, a Itàlia, i Bihor, a Romania

Notícia

Representa un 10,9% més que l’any anterior i redueix en 566 tones anuals els residus que van a l’abocador

Notícia

La recollida selectiva de residus es manté en el 70% després d’aquest període d’implantació.

Butlletí