Hostalric comptarà amb un agent ambiental que vetllarà pel bon funcionament del porta a porta

06/05/2021 - 13:04

L’agent durà a terme tasques d’assessorament a la població sobre el nou model de recollida de residus i supervisarà que el servei es desplega correctament al municipi.

A partir d’aquest mes d’abril Hostalric comptarà amb una nova figura que vetllarà pel bon funcionament de la gestió dels residus i del nou model de recollida porta a porta al municipi, que es va posar en marxa el passat dia 18 d’aquest mes. Es tracta d’un agent ambiental contractat pel Consell Comarcal de la Selva a través del programa “Treball i Formació” del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC).

Aquesta figura forma part de la xarxa de vigilància ambiental creada pel Consell Comarcal i té com a objectius potenciar l’ús de la recollida selectiva de forma correcta i donar suport i millorar l’ús i el funcionament dels serveis mediambientals que gestiona l’ens comarcal; entre ells, el porta a porta.

Així, el nou agent ambiental durà a terme diverses tasques a Hostalric; entre elles, la més destacada, l’assessorament a la població i la supervisió de l’ús del servei de recollida porta a porta. A més, també farà inspeccions a les papereres on diàriament es troben bosses de residus impropis o en d’altres punts de la via pública. 


 

Etiquetes: 

Relacionats

Notícia

Aquest dimarts 18 de maig s’ha complert un mes just de l’inici del nou model de recollida de residus porta a porta a Hostalric. I complerts els primers 30 dies de vigència els resultats obtinguts corroboren l’aposta decidida que han fet l’Ajuntament d’Hostalric i el Consell Comarcal de la Selva per aquest nou sistema que té com a objectiu principal millorar les xifres de recollida selectiva a la vila.

Notícia

La població d'Hostalric implanta el nou sistema de recollida porta a porta el dilluns diumenge 18 d'abril. Per aquest motiu, durant les properes setmanes s'organitzaran diferents punts de repartiment de cubells dirigits a la població i als comerços . Amb tot, el dissabte 17 d'abril la campanya arribarà al seu punt àlgid amb la retirada dels contenidors del carrer.

Notícia

Igualada implementarà en els propers mesos el model de recollida Porta a Porta per a grans productors com poden ser supermercats, restaurants o grans comerços. La recollida selectiva Porta a Porta, consisteix a lliurar els residus de forma separada i al davant de la porta de l’establiment al servei municipal de recollida, segons un calendari i horari establerts per cada fracció.

Butlletí