Hostalric comptarà amb un agent ambiental que vetllarà pel bon funcionament del porta a porta

06/05/2021 - 13:04

L’agent durà a terme tasques d’assessorament a la població sobre el nou model de recollida de residus i supervisarà que el servei es desplega correctament al municipi.

A partir d’aquest mes d’abril Hostalric comptarà amb una nova figura que vetllarà pel bon funcionament de la gestió dels residus i del nou model de recollida porta a porta al municipi, que es va posar en marxa el passat dia 18 d’aquest mes. Es tracta d’un agent ambiental contractat pel Consell Comarcal de la Selva a través del programa “Treball i Formació” del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC).

Aquesta figura forma part de la xarxa de vigilància ambiental creada pel Consell Comarcal i té com a objectius potenciar l’ús de la recollida selectiva de forma correcta i donar suport i millorar l’ús i el funcionament dels serveis mediambientals que gestiona l’ens comarcal; entre ells, el porta a porta.

Així, el nou agent ambiental durà a terme diverses tasques a Hostalric; entre elles, la més destacada, l’assessorament a la població i la supervisió de l’ús del servei de recollida porta a porta. A més, també farà inspeccions a les papereres on diàriament es troben bosses de residus impropis o en d’altres punts de la via pública. 


 

Etiquetes: 

Relacionats

Notícia

Aquest dimarts 18 de maig s’ha complert un mes just de l’inici del nou model de recollida de residus porta a porta a Hostalric. I complerts els primers 30 dies de vigència els resultats obtinguts corroboren l’aposta decidida que han fet l’Ajuntament d’Hostalric i el Consell Comarcal de la Selva per aquest nou sistema que té com a objectiu principal millorar les xifres de recollida selectiva a la vila.

Notícia

La població d'Hostalric implanta el nou sistema de recollida porta a porta el dilluns diumenge 18 d'abril. Per aquest motiu, durant les properes setmanes s'organitzaran diferents punts de repartiment de cubells dirigits a la població i als comerços . Amb tot, el dissabte 17 d'abril la campanya arribarà al seu punt àlgid amb la retirada dels contenidors del carrer.

Notícia

Palau-solità i Plegamans començarà el proper 13 de desembre la recollida porta a porta de les cinc fraccions de residus -fins ara només es feia la recollida de dues fraccions-. Aquest nou sistema serà més còmode, perquè no caldrà desplaçar-se fins els contenidors de reciclatge ja que el lliurament de les escombraries es farà davant de les cases dels veïns i veïnes, segons un calendari setmanal.

Butlletí