Girona serà la Ciutat Forestal Catalana del 2015

Font: Ajuntament de Girona
19/11/2014 - 00:00

Girona ha estat escollida Ciutat Forestal Catalana per al 2015. Així ho ha anunciat el subdirector general de Boscos de la Generalitat de Catalunya, Xavier Clopés, en el marc de la cinquena edició de les Jornades de Transferència i Innovació Forestal, que han tingut aquest 18 de novembre a Solsona. Clopés ha anunciat que a partir de la propera edició de les Jornades, que està prevista per a l'any vinent, la ubicació de la jornada serà itinerant i la ciutat que l'aculli tindrà el reconeixement de Ciutat Forestal de l'any. D'aquesta manera, doncs, Girona serà la primera ciutat que rebrà aquesta distinció.

El primer tinent d'alcalde i regidor de Sostenibilitat i Atenció Ciutadana, Jordi Fàbrega, ha agraït la designació de Girona com a Ciutat Forestal 2015 per part de la Generalitat i ha posat èmfasi sobre la "trajectòria i la tradició de defensa de les zones ambientals i forestals de la ciutat", un aspecte sobre el qual, precisament, s'ha incidit avui durant la designació.

La jornada ha estat organitzada pel Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural i el Centre Tecnològic Forestal de Catalunya, amb la col·laboració de l'INCAFUST, el Centre de la Propietat Forestal i el projecte MEDLAND 2020.

Etiquetes: 
AdjuntMida
Image icon Foto: Girona.cat77.43 KB

Relacionats

Butlletí