Gavà tindrà un nou tram de 1.500 m de carril bici urbà

Amb l'execució d'aquest nou projecte, el municipi comptarà amb més de 10 quilòmetres de carril bici segregats
Font: Aj. Gavà
23/09/2009
El vostre municipi és també notícia? Envieu les vostres notícies a: redaccio@sostenible.es

Coincidint amb la Setmana Europea de la Mobilitat, Gavà ha presentat el projecte d'un nou tram de carril bici d'aproximadament 1,5 quilòmetres dins de la trama urbana de la ciutat i que suposa la incorporació d'un nou criteri per a les vies ciclistes, segregant-les dels vianants als llocs on la intensitat de pas o la velocitat dels ciclistes és important i l'espai destinat als vianants és suficientment ample. El projecte, aprovat inicialment a la Junta de Govern del 22 de setembre, preveu la creació, per tant, d'un tram de gairebé 1.500 metres de carril bici segregat per voreres des del carrer de Sant Pere al carrer del Segle XX per les avingudes de Joan Carles I i de l'Eramprunyà.

Segons informa el consistori, amb l'execució d'aquest nou projecte, que s'afegirà als gairebé 3 quilòmetres de senda ciclable de l'avinguda del Mar que ja s'estan executant, Gavà comptarà amb més de 10 quilòmetres de carril bici segregats.

Municipis: 

Relacionats

Acte
Notícia
Gavà s’adhereix a la V Marató d’Estalvi Energètic 2020

L’objectiu de la campanya és promoure bones pràctiques per aconseguir un canvi d’hàbits en l’ús responsable de l’energia i reduir un 10% els consums d’aigua, electricitat i gas en els equipaments. Quan finalitzi la campanya és calcularà l’estalvi aconseguit als diferents equipaments i aquest es destinarà a accions contra la pobresa energètica.

Butlletí