Gavà reclama al Ministeri de Medi Ambient mesures per frenar la regressió de la platja

Font: Ajuntament de Gavà
16/07/2015 - 00:00

L'Ajuntament de Gavà ha reclamat al Ministeri de Medi Ambient que iniciï accions "immediates" per frenar la regressió de la sorra de la platja del municipi, una de les més visitades del litoral de l'Àrea Metropolitana de Barcelona.

Segons ha informat l'Ajuntament, l'alcaldessa, Raquel Sánchez, es va reunir aquest dilluns amb el sotsdirector general per a la Protecció de la Costa del Ministeri de Medi Ambient, Ángel Muñoz, per traslladar-li la seva "preocupació" davant del fenomen de regressió que fa temps que afecta la platja de Gavà.

L'alcaldessa també li va traslladar les propostes de Gavà per fer front a la problemàtica que, segons l'Ajuntament, té com a origen l'ampliació del Port de Barcelona i la falta d'efectivitat de les mesures correctores que havien d'evitar la regressió de la sorra.

"He expressat la necessitat d'actuar ràpidament per resoldre la problemàtica i que en les pròximes setmanes ja es concretin algunes de les accions que s'han d'impulsar per aturar i corregir la regressió", ha afirmat Raquel Sánchez.

Segons l'Ajuntament, el sotsdirector general per a la Protecció de la Costa es va comprometre a actuar amb rapidesa per atendre les demandes de Gavà i a sol·licitar un estudi a la Universitat de Cantàbria per complementar l'informe aportat per l'Ajuntament i traslladar-lo al Port de Barcelona i a la Comissió de Seguiment del Programa de Vigilància de la Declaració d'Impacte Ambiental del Pla Director del Port de Barcelona.

Municipis: 
AdjuntMida
Image icon 2011_457.jpg47.58 KB

Relacionats

Notícia

Sota el lema “A Gavà reutilitzem la roba” es vol conscienciar de la importància de recuperar i reciclar els productes tèxtils

Article


La BaixCicletada tindrà lloc el dia 1 d’octubre en el marc de la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible que se celebra del 16 al 23 de setembre. Es tracta d’una activitat gratuïta oberta  tothom que vulgui gaudir d’un recorregut en bicicleta pel Baix Llobregat.  

Acte
15/09/2023 - 08:25

Butlletí