Gavà promourà l'ús de bosses compostables als comerços

L'objectiu és sensibilitzar a la ciutadania i els comerciants de l'excés de bosses al mercat
Font: Aj. Gavà
23/06/2008 - 00:00

L'ajuntament de Gavà ha endegat una campanya per reduir l'ús de bosses de plàstic i millorar la recollida selectiva en aquest municipi. Durant el mes de juliol, la Regidoria de Medi Ambient promourà l'ús de bosses compostables als comerços, amb l'objectiu de sensibilitzar a la ciutadania i els comerciants de l'excés de bosses al mercat i de la importància de millorar la recollida selectiva de residus.

Aquestes bosses amb nanses són biodegradables i estan fetes en un 100% de midó. Si la bossa es llença al contenidor de matèria orgànica es descomposa de la mateixa manera que la resta d'aquests residus.

L'ajuntament també ha fet difusió d'alguns consells per reduir l'ús de les bosses de plàstic, que requereixen dècades i fins i tot mil·lenis per degradar-se: per anar a comprar, agafar una bossa de roba, un cabàs o el carro de la compra, utilitzar una bossa per a més d'una compra i si el comerç disposa de bosses compostables, és important demanar-les.

--
Més informació: Campanya Catalunya Lliure de Bosses

 

Municipis: 

Relacionats

Article


La BaixCicletada tindrà lloc el dia 1 d’octubre en el marc de la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible que se celebra del 16 al 23 de setembre. Es tracta d’una activitat gratuïta oberta  tothom que vulgui gaudir d’un recorregut en bicicleta pel Baix Llobregat.  

Acte
15/09/2023 - 08:25
Notícia

En el marc del projecte Ecoindústria s’ha posat en marxa una important actuació per realitzar una diagnosi exhaustiva en els polígons industrials dels ajuntaments del Delta del Llobregat en relació a l’economia circular.

Butlletí