Gavà promou el compostatge casolà

Ofereix una bonificació del 20% en la taxa de recollida d'escombraries
Font: Aj. Gavà
11/05/2009
El vostre municipi és també notícia? Envieu les vostres notícies a: redaccio@sostenible.es

L'ajuntament de Gavà, en col·laboració amb l'Entitat Metropolitana de Medi Ambient, fa una nova crida a famílies i comunitats que vulguin instal·lar un compostador al jardí. Es tracta d'un recipient que permet transformar, d'una manera senzilla i còmoda, les restes vegetals i els residus orgànics que es generen a la llar o al jardí en adob natural i de primera qualitat.

Les persones que vulguin participar en aquesta iniciativa han de trucar al Punt d'Atenció al Ciutadà de l'Ajuntament (900 66 33 88) abans del 9 de maig i donar a conèixer les dimensions del jardí, el nombre d'arbres, si hi ha gespa, etc.

Les 20 primeres persones inscrites participaran en un curs d'entre 2 i 4 hores i rebran gratuïtament un compostador adient al seu jardí. Els participants al curs també rebran un manual d'ús i assessorament continuat per telèfon o per correu electrònic. A més, totes les persones que s'animin a fer el compostatge casolà tindran una bonificació del 20% en la taxa de recollida d'escombraries.

Municipis: 

Relacionats

Acte
Notícia
Gavà s’adhereix a la V Marató d’Estalvi Energètic 2020

L’objectiu de la campanya és promoure bones pràctiques per aconseguir un canvi d’hàbits en l’ús responsable de l’energia i reduir un 10% els consums d’aigua, electricitat i gas en els equipaments. Quan finalitzi la campanya és calcularà l’estalvi aconseguit als diferents equipaments i aquest es destinarà a accions contra la pobresa energètica.

Butlletí