Gavà participa en el projecte Medusa 2009

L'ajuntament facilitarà dades diàries d'observació de meduses en el litoral gavanenc
Font: Aj. Gavà
25/07/2009
El vostre municipi és també notícia? Envieu les vostres notícies a: redaccio@sostenible.es

L'estiu es preveu tranquil quant a la presència de meduses. No obstant això, l'ajuntament de Gavà seguirà amb la màxima atenció la seva presència a la costa arran de l'adhesió al programa Medusa 2009, impulsat per l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) i l'Institut de Ciències del Mar (ICM). L'objectiu és avaluar les incidències de les proliferacions de meduses a les platges, elaborar un model de predicció i dur a terme protocols d'actuació.

Gavà participa en l'obtenció de dades sobre presència de meduses a través del servei de platges de Creu Roja. Diàriament i fins al 13 de setembre s'ompliran unes fitxes sobre la presència de meduses (sí/no), meteorologia, estat de la mar, corrent i bandera. En cas que hi hagi meduses, s'ampliarà la informació amb dades quant a l'abundància, tipologia i grandària. El Departament de Protecció Civil de l'Ajuntament enviarà les dades un cop per setmana a l'ICM.

Municipis: 

Relacionats

Acte
Notícia
Gavà s’adhereix a la V Marató d’Estalvi Energètic 2020

L’objectiu de la campanya és promoure bones pràctiques per aconseguir un canvi d’hàbits en l’ús responsable de l’energia i reduir un 10% els consums d’aigua, electricitat i gas en els equipaments. Quan finalitzi la campanya és calcularà l’estalvi aconseguit als diferents equipaments i aquest es destinarà a accions contra la pobresa energètica.

Butlletí