Gavà fa campanya per millorar la recollida dels residus orgànics

La primera actuació prevista serà la instal·lació d'una exposició informativa
Aj. Gavà
03/10/2009
El vostre municipi és també notícia? Contacteu amb nosaltres: redaccio@sostenible.es

L'ajuntament de Gavà durà a terme aquesta tardor una campanya de sensibilització ciutadana encaminada a millorar la qualitat i la quantitat de residus orgànics recollits a la ciutat. Hi haurà punts d'informació al carrer, actuacions per a diversos col·lectius, i activitats lúdiques que transmetran als ciutadans la necessitat de fer una bona separació de la fracció orgànica de les deixalles.

La primera actuació prevista serà la instal·lació d'una exposició on s'explica com funciona la recollida de la matèria orgànica a Gavà, què és el procés de compostatge i quines aplicacions té el producte final, el compost. La mostra romandrà oberta a la Biblioteca Josep Soler Vidal del 13 al 17 d'octubre. A més de visitar l'exposició, tothom qui ho desitgi podrà aportar fotografies de com n'és de fàcil o divertit reciclar la fracció orgànica a casa seva, i per agrair aquesta participació es lliurarà un davantal de regal als participants i entraran en el sorteig de tres kits d'hort urbà.

A Gavà des de juliol de 2006 es fa la recollida selectiva matèria orgànica a tot el terme municipal.

Municipis: 

Relacionats

Acte
Notícia
Gavà s’adhereix a la V Marató d’Estalvi Energètic 2020

L’objectiu de la campanya és promoure bones pràctiques per aconseguir un canvi d’hàbits en l’ús responsable de l’energia i reduir un 10% els consums d’aigua, electricitat i gas en els equipaments. Quan finalitzi la campanya és calcularà l’estalvi aconseguit als diferents equipaments i aquest es destinarà a accions contra la pobresa energètica.

Butlletí