'Future Economy Barcelona 2012' cercarà alternatives a la crisi a partir d’una economia sostenible

El mes d'octubre, Al Gore, Philippe Cousteau i Juan Verde, entre d'altres experts, plantejaran noves estratègies econòmiques per al s.XXI
Redacció
29/07/2012 - 00:00
Un octubre ple de respostes: Economia verda al s.XXI
El Director del programa superior en gestió empresarial i direcció de comunicació de l'Institut Empresa Business School, Enrique Alcat; el professor de Medi Ambient i MBA de la Universitat Ramon Llull, Francisco Lozano; i Francisco Campo, director de l'empresa organitzadora de l'esdeveniment, CHRAND MANAGEMENT; van anunciar el passat 24 de juliol la celebració de "Future Economy Barcelona 2012" els dies 19 i 20 d'octubre, al Palau de Congressos de Catalunya, amb el suport de la Generalitat de Catalunya.

En aquest Primer Fòrum sobre economia i sostenibilitat s'analitzarà l'actual situació econòmica i els reptes ambientals als quals ens enfrontem i enfrontarem. Les propostes als actuals reptes seran presentades per ponents de gran nivell, destacant la presència del guanyador del Premi Nobel Al Gore; Philippe Cousteau i l'assessor econòmic del president Obama, Juan Verde. Per consultar la resta de ponents, podeu accedir al programa del Fòrum.

Un Fòrum de debat centrat en l'economia internacional i el medi ambient
Future Economy Barcelona (FEB) 2012 ha estat creat com un fòrum a partir del qual es puguin analitzar els dos problemes que afecten i preocupen més les empreses, els professionals i els ciutadans: l'economia internacional i el medi ambient.

El principal objectiu d'aquest fòrum és proporcionar als empresaris, professionals, polítics i estudiants idees i estratègies per afrontar la problemàtica actual, motivar-los alhora perquè s'interessin en el desenvolupament de nous models econòmics i posar de manifest que els danys que afecten el medi ambient han de ser el centre d'aquests nous models.

Aquest fòrum també pretén mostrar que el desenvolupament sostenible pot ser la millor aposta per canviar models econòmics i ajudar a millorar l'economia mundial, reactivant alhora el creixement i la creació d'ocupació. D'aquesta manera, es pretén transmetre un missatge d'optimisme i remarcar a la vegada la necessitat de canviar la nostra actitud per afrontar un nova realitat social i econòmica.

Els temes que es tractaran en quest Fòrum seran:

 • Economia i medi ambient
 • Economia verda
 • Energies renovables com a base de l'economia del futur
 • El futur de les energies convencionals i nuclear
 • Desenvolupament sostenible en l'agricultura i la indústria vinícola
 • Luxe, moda, estil de vida i medi ambient
 • Desenvolupament immobiliari i sostenibilitat
 • Casos pràctics d'empreses que han adoptat la sostenibilitat
 • La petjada del carboni a l'empresa
 • L'educació com a base per canviar els models econòmics
 • Mitjans de comunicació, xarxes socials i medi ambient

Relacionats

Butlletí