FGC posa a l'abast dels seus usuaris aliments ecològics amb compromís social

Font: FGC
16/10/2014 - 00:00
El conveni signat estableix les bases de la col·laboració entre Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya i la Fundació Viver de Bell-lloc per tal de potenciar els denominats productes d'agricultura ecològica i de proximitat produïts per la Fundació.
El president d'FGC, Enric Ticó, i el gerent de l'empresa Fundació Viver de Bell-lloc, Carlos Sopeña, han signat un conveni de col·laboració amb l'objectiu de treballar conjuntament en la promoció d'aliments ecològics de proximitat produïts i distribuïts per la Fundació Viver de Bell-lloc sota la marca comercial La Tavella.

Des del 7 d'octubre els clients de Ferrocarrils de la Generalitat poden comprar fruita, verdura, ous i altres aliments ecològics a les estacions de Gràcia i Sarrià cada setmana. Concretament les parades estan ubicades cada dimarts entre les 12.00h i les 19.30h a Gràcia i cada dijous en el mateix horari a l'estació de Sarrià. El conveni no descarta l'obertura de noves parades en altres estacions de la xarxa d'FGC en un futur. 

Tots els aliments de la Fundació Viver de Bell-lloc procedeixen d'agricultura ecològica i es comercialitzen envasats per a consum individual sota la marca de La Tavella. Amb aquesta iniciativa, FGC vol incentivar els hàbits alimentaris saludables entre els usuaris del transport públic. 

La Fundació Viver de Bell-lloc és una entitat sense ànim de lucre amb seu a Cardedeu que té com a objectiu la integració sociolaboral de persones amb discapacitat intel·lectual i trastorn mental sever. El Viver, com se'l coneix, té més de 30 anys d'història, i avui dóna feina a més de 110 persones el 80% de les quals pateix alguna discapacitat. Entre les seves activitats empresarials destaca la producció i venda de fruita, verdura i alimentació ecològica en general per internet.
Etiquetes: 
AdjuntMida
Image icon eco-ferr.jpg120.34 KB

Relacionats

Butlletí